1010 vs CSL

118 回覆
3 Like 10 Dislike
其實未爆DATA 既時候, 平時上網定睇片都無問題
你呢個plan咁平既 點r到返黎
日日返工都經青馬大橋
上面總有段路SmarTone 收好差

有無師兄知完約轉台轉咩台好啲
你就好,我屌佢個店員個老母,去左2次,第一次話我個plan 唔支援SA 功能,求其換左張卡俾我就算鳩數,第二次去,搵第二個職員先換張岩既俾我

但佢地話呢個功能仲係Beta 測試中,要去到10月先會正式launch,而家叫做先睹為快咁喎
CSL 仲有半年完約
頂唔順搭地鐵成日收爆load 空氣

咁多位手機台手足請出招
只求5G $300內
數據越多越好
要講電話
有啲咁嘅事
我個plan 係員工plan, 佢又冇同我講beta 測試呢樣野
Clubsim 5g 連5g SA都玩唔到,都差到爆
birdie clubsim 呢啲有咩資格要sa
打去問過如果上返csl,要重新簽過36個月,但我仲有年半
計唔同台,做所upgrade以冇得cancel 舊約
係,如果唔係要捱多年半先上返,但上返又唔知解決到load空氣問題
一年可免費換一次sim
同一支天線出嘅信號, 好少會因為換左SIM咭會有大改善
忍多年半轉台啦
其實都係嘅。再駁長都無謂
我見換左機佢有個選擇可以用,睇下會唔會對空氣網有幫助啫,如果咁真係等完約先算
以前用CSL而家用中移動,地鐵經常收得差,有冇巴打好似我咁彩虹站到觀塘站係長期收唔到訊號
依家中移動應該好過佢好多喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞