1010 vs CSL

118 回覆
3 Like 10 Dislike
CSL 算比較好同多頻譜個間
去門市換左SA sim 睇下好唔好啲先囉
係貴區先有
其實有幾可會去門市
傻仔先用
佢包個Netflix冇4k
澳洲佬年代我覺得都麻麻 主力用微波做backbone
老電收購完二變一
客又多左站又cut左
你想佢會點好
感覺HKT都係靠食老本,不停賣嘢嚟派息,仲點會嘥錢投資起基站。
請問咩叫SA sim
唔需要
CSL, 澳洲佬時代,1010真係好嘢嚟,貴過one2free,但值得俾。同埋果陣CLS個network係最好,最貴又係佢。one2free貴過其他公司。

之係李澤楷買返CSL, 1010就開始垃圾, 而家就越嚟越cheap。

CSL係好嘢,csl.就垃圾
其實澳洲佬年代轉咗用ZTE + 微波都唔好
1010 個重點係優先
佢個信號都收唔到點樣優先都冇用啦
依家用緊,餐廳坐入啲都load唔到
csl cmhk smt都用過,根本間間都有地方收得唔好,唔好幻想有一間特別好
以前未重新分配最好係CSL
重新分完頻譜變左冇間好
果陣係叫one2three,真係地上最強,不過俾老電收購後即刻變垃圾CSL,仲要同1010PCCW電信數碼clubsim乜乜77共享頻譜
1010話就話係集團最優先,實際上大同小異,根本原因係頻譜唔夠,所以load空氣

利申:one2three -> smt -> csl -> 1010 -> sosim -> smt
總結:csl旗下永不錄用,狗也不屌。寧願用sosim呢d垃圾都唔會貼錢買難受,起碼人地load到
CSL(李澤楷未賣之前), 之後澳洲佬時代,1010真係好嘢嚟,貴過one2free,但值得俾。同埋果陣CSL個network係最好,最貴又係佢。one2free貴過其他公司。

之係李澤楷買返CSL, 1010就開始垃圾, 而家就越嚟越cheap。

CSL係好嘢,csl.就垃圾
轉咗用smt好好多
smt 4.5G係幾好用 5G就真係垃圾 啱完約降plan 轉4.5G全速
1010 多年用户
越做就越衰

每年iPhone 啲機都耐鳩過其他台
一係就整啲pk coupon 你
買機又唔俾用 又或者明明個網平$300
用佢啲仆街coupon 就無撚咗$300
續約都唔知為咩
個朋友做CSL問過話你呢個plan 係真既話 ,佢應該係就快唔做先會劈到咁
聽講好多地方都係業主立案法團拒絕安裝發射站
呢啲應該用Club Sim牌頭
一落雨就斷線嘅回憶
同埋華為真係好過ZTE
用緊好鬼伏,想快啲完約跳台
升返上CSL啦 差唔多價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞