仔細睇以色列傳呼機單野好癲,係局中局中局黎

252 回覆
759 Like 17 Dislike
咪就係同廢柴美國911一樣
911仲要再衰啲
所以話美國佬正廢柴
就咁睇911我就知索馬里海盜都揀贏美軍
其實係咪可以咁講,係得依個地方環境,唔咁樣根本生存唔倒。有幾多人有能力出淤泥而不染,智慧/定力/財力 少一樣都唔得
你講緊邊個年代先?
以前黃金一代求其打份工都搵到食
同埋如果走精面 貪小便宜係種智慧 我覺得過於托大
美國又係學以色列咁玩局中局咩?
睇你走精面包d咩啦 誇張d有前排二手樓二按單野咁 本質都係係規則嘅灰色地帶獲取最大利益 冇經營過黃金年代唔知實際情況 但其實個玩法係冇變過? 一樣工作能力最後出黎個結果差太多
個排名不能反映真實
當年小學有學能測驗,做D類似iq題MC
然後你用個train 咗2年嘅同普通人比較實高分
我諗依家美國黎多次911班人都未必醒
可能有d call機壞左拆開睇先察覺有問題→被迫提早收網
公子獻頭
歡迎進入八奇思考領域
個機童就係以色列嘅人
到時有咩機密以色列仲早知道過班真主黨高層
以色列,真正嘅講得到,做得到
話打你就真係打你,唔似某國成日鳩up咩雖遠必誅
龐統轉世去咗以方
覺得以色列目標應該係伊朗

所謂打狗要睇主人面
今次高調打哈螞屍同真煮黨
主要想引兩隻狗既主人

兩條𡃁俾人打到仆晒街
唔出手以後點係啲𡃁面前扮嘢
但出手就瀨嘢

想趁蛾狗仆緊街
打斷伊朗武器供應鏈
咁樣加沙同黎巴嫩先長治久安
布狗一早收到情報有Al qaeda入左本土係佢wfc咋
咁又咁講
東亞(中日韓)都叫做有啲小聰明
平均智商仍然屌打世上九成九地方
鑽空子中國人強項,你懂我的親
真係好撚勁
強國製造的電池會爆炸
Lm
未開化唔等同於佢地單純,農村人好多都好扑街㗎好鍾意害人
連環計唔係三國已經有嘞咩
前排去果邊旅行, 見有老古董call 機咪買部留念, 仆佢個街第日番黎炸撚左。
以包列一向報仇架喎啲納粹佬去到天涯海角都要捉返嚟

慕尼黑慘案佢哋逐個主謀殺
我睇19(唔記得係唔係佢)評論反而話會唔會mossad發現call機呢單野開始黃左, 所以以色列被迫提早引爆,
而家呢個timing打真主黨又好似奇奇怪怪咁, 純粹幫黎巴嫩清理cancer? 定係聯合國落左deadline 年底前要撒出巴勒斯坦, 所以先清理左後門, 然後專心處理巴勒斯坦?

一有話情報漏左,另一原因係而家美國大選時期,痴呆燈無人駕駛中,做咩都無咩人管到
所以真係唔係一時三刻部署到
而呢單嘢涉及嘅國家都多,對講機係埃及製造日本牌子,傳呼機係台灣公司香港包裝授權Hungary製造,未必淨係兩位國家之間嘅博奕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞