仔細睇以色列傳呼機單野好癲,係局中局中局黎

252 回覆
759 Like 17 Dislike
嗰種醒係走精面 鑽下啲規則漏洞/利用人嘅信任 可以話係利己嘅極緻 一直喺專制獨裁嘅奴役輪迴走唔到出嚟 現代科學同工業文明起源唔關佢事 但史觀就成日吹到自己係世一文明咁樣
你有無睇Netflix 個套講Eli Cohen,大約咁上下放針唔係話一兩個月就得,用年計去攞信任

應該唔係話15年前就諗呢條橋,而係放針,收賣人,扮supplier,搞左十幾年,呢幾年用呢個間碟網呢條橋炸鳩死班包頭佬
希望Netflix會拍今次operation call機
有啲機密點信得過畀其他人
記得以前有個iq排名, 香港排第一
笑撚到我
可以用真主的祈禱,唔需要通訊設備啦
香港人iq係高既 不過通常用係旁門左道上
農耕人對騎馬人係爭啲。

重文輕武、讀書人窮畢生背駢文,惟務雕蟲,專工翰墨,青春作賦,皓首窮經,筆下雖有千言,胸中實無一策⋯⋯對住由細到大都打打殺殺嘅輸蝕。
防守難過進攻千倍
911係樣版
諗多咗
美國一樣防唔到911
妖, 好地地講以色列, 做乜走去講宋朝, 自己開post慢慢講啦
Call 機可以講係最精準打擊
我諗係古今中外最準
即係最細 collateral damage
呢啲真係下緊一盤很大的棋喇
但係你望到呢句之後立即爆炸
每日過千條情報
無可能每條認真對待
911 都有呢啲陰謀論

阿胡係不得民心
加上佢係 hawk 派
強硬好戰
一定得到呢個結論

歐美傳媒不嬲都憎以色列
望吓 BBC
佢需要Anwar Sadat 同 King Hussein
我早排都喺度開個post講過
佢呢條橋最珍貴嘅地方,唔係個炸藥
而係得到第一手嘅最原始情報
我嗰時講一係佢就已經有第二個方法一樣攞到更加廣嘅第一手情報
如果唔係穿咗呢條橋只係炸傷啲人係好唔值得
又或者佢係迫不得已呢條橋已經穿緊煲
冇得唔爆
猶太人數學同科學研究都好勁
中國人以個人目的而做,猶太人會以共同目標而做
你施壓叫班恐怖分子遠離民居呀嘛
呢啲正事又唔做
日日走去幫班恐怖分子做宣傳
就算呢個局入面無事無死到嗰d
都一世唔敢用手機 call機 或者開會
lm
咁收情報黎做乜
北佬係d嘅
幾乎可以用生於憂患形容北死於安樂形容南佬
北佬狗衝上城堡時代已經係咁起騎兵
南佬開波見地頭夠廣大又肥沃 係咁種田堆資源 唔記得升科技同起兵
梗係俾人打到仆街
咁洗乜犧牲平民
直接剷入加沙咪得
平民死得好on9啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞