國泰事件,正式宣佈香港踏入自撚私事代

245 回覆
160 Like 390 Dislike
班洗版公屋仔有權用到盡就博命挨後,怪唔知平時隔離鄰舍日嘈夜嘈都毫無知覺
大機係咁上下a380 777都差唔多
全部都係合理
只係講你不停出入想攪前座既人但最後要避你只係傍邊乘客
btw其實都已經有晒結論挨後係大多數支持兼且有埋案例點應對
你覺得自己唔舒服就搵其他方法解決
例如買第一行或更高級座位
有問題架咁點?我擁有權利架嗎~同挨後一樣,你又唔話挨後果個?
重點唔係你挨唔挨後,重點係你係咪天龍人
我最後一代,其他人關我撚事
我冇生十個仔一百個孫已經好環保

利申:世界公民,香港特色普世價值
你啱!全機人應該就佢一個!一齊挨後!
同一行全部人請配合!冇得異議!
因為合理權益嚟!就佢一個人舒服!
坐最尾個位乘客冇辦法 幫幫手
結論係合理但唔合同理心你動作要後方人配合,無選擇即即係強迫,我唔舒服解決就解決前面咪得,點大多數呀?你拎連登做正式統計?唔係100%就唔好鳩up
請賓妹個啲香港人出返本地人工價未
做乜仲用賤價請咁仆街
中國人係大撚曬 你呢D香港人並不代表我呢D愛國香港人 你同我收嗲啦 個兩個香港人影衰我地 衰撚過個D偷野 偷拍裙底 非禮 衰11 既罪犯 個兩件垃圾係狗都不如 中國萬歲
唔好理據輸晒就用甚麼同理心去帶風向
規矩定左就定左你唔鍾意就自己比多D錢去處理
你可以講到前面影響到後面
咁我都可以話後面唔比我應得既挨後權利一樣冇同理心
明明前面買既位置係包埋挨後既位
只係有部份人覺得嗰個空間本身係屬於後座
整得出就預左你拉後
我都唔明啲反挨後憑咩話人唔岩
你個位嘅空間嘅下限就係得人地挨後之後嗰忽仔
睇完接受唔到咪唔好搭
你憑咩叫人地俾多啲位你,人地唔俾就話人冇公德心
大陸撚從來只顧自己
我明白挨後係權力
但我自己唔會
我買得econ預咗前面挨到最後,唔覺得前面挨後有乜問題
唔挨後嘅肯定無搭過長途機
係得弱智連仔先覺得挨後有問題
包括果兩夫婦
中國人對權力既理解係: 有權(境外)為何不盡用
搭機場巴士張櫈都有得挨後 冇人話過呢樣嘢
搭飛機挨後張櫈竟然變咗係自私行為
移民撚係咩人 自己心照喇
咁後面唔中意,你係咪十幾個鐘都唔挨先?
挨就係仆街自私精
(帶風向)而家你轉移字眼帶風向到,呀風向哥
規矩符唔符合係佢地公司決定唔係你,你可以同空姐投訴架睇下受唔受理。你又唔比多錢坐商務?
我好左講左好多次咪合理架,冇同理心啫
食野時間唔俾挨架,條片呀叔一樣睇到電視無頂腳
得返1吋位無頂腳,都唔算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞