[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (57)

191 回覆
1 Like 3 Dislike
有歐沖當年嘅技術同中場視野都好呀
最慘佢咩都好平均 無樣嘢特別差但又無野特別好
冇亞洲賽過渡賽季係用呢啲架啦 啱洗咪ok
唔通贊堅遜馬達咩
佢上年去北區係啱
都睇得出佢能力高過其他人
但係佢又唔係勁撚到一個人carry晒成隊波咁先係問題
最怕係同佢對位果班一係勁過佢(孫同一)
一係優點明確過佢(大菜王子)
佢乜撚都無真係完全被比下去
反而覺得佢夠膽扭波,比較少有

其他一般
去到南華又未必有正選,
又要就返球會戰術

華家寶嗰段時間發揮就可以大啲
史葛救妻未?
傑志而家班外援,都唔係話擁有某些好突出能力嘅球員,都似係要打整體打合作嗰隻,睇吓卡度素功力夠唔夠,可唔可以練到班球員有1+1 大過2嘅效果
好似fifa限唔可以離開183日
唔知佢係印尼人工幾多
如果人工唔高,有冇港超球會拯救佢帶佢返香港
其實今季用佢地係ok既,最理想係下一季如果有亞洲賽,咪改簽比其他中下游港超球隊,呢張外援響中下游好好使啦,即使無隊要離隊亦唔見得可惜。

反而咁多個外援最唔應該簽係個龍門,馬後炮講佢唔係勁,而且香港咁多後生龍門,其實攞過渡期嚟培育一年都唔錯。
踢右邊問題完美解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞