[HK01喪屌以色列] 以色列的恐怖襲擊,突破人類戰爭底線,把國家間的對抗拉向極致卑鄙、極致無恥的深淵

112 回覆
16 Like 126 Dislike
Gaza II
要知道加沙係現代史內最長嘅非法軍事佔據
由1967到依家

所以基本上無可能成功
邊個莊都分唔清
明明係蛔睇人唔順眼要from river to sea成個剷起
人地反擊就變左人地要逐個清
基督教同回教
係拜同一個上帝
所有唔認同以色列既人都係抵死架喎
01應該翻譯一吓俾以色列人睇呀嘛
from river to the sea係指以色列以依家嘅存在唔可能繼續生存 因為佢地咩都唔理就炸 同埋係belligerent occupier

唔係講緊以色列唔可以存在

就好似工具可以解螺絲批啲工具 亦都可以解武器 係翻譯問題
咁你叫你老細嘔番個以色列手機破解軟件出黎

再逐似使用次數付款, 你代佢找數

咁香港01就最正義啦
01 死全家
正常就應該南北韓咁分割再整非軍事區,聯合國長駐喺中間,當年交叉亂劃法本身就係導致後來中東戰爭既伏因

一係依家重劃一次,以色列起晒高樓大廈就搬唔郁㗎喇,得巴勒斯坦有得搬,盡量南北/東西咁劃,中間有非軍事區駐聯合國
香港傳媒發哂功要狂屌以色列,因為以色列係企喺正義一邊
嚇到支那軍政官員標尿
你一開始話以色列造成嘅人道危機大過回教徒,但你一啲比較都冇就覆呢啲自說自話有咩意思呢今次以色列郁手大概殺傷10萬人,當連埋巴勒斯坦一部分人口出逃畀盡咪一百萬左右。上個十年歐洲難民潮講緊幾百萬至千萬難民都係敍利亞內戰同伊斯蘭國搞事搞出嚟,仲未計其他回教國家衝突。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞