[HK01喪屌以色列] 以色列的恐怖襲擊,突破人類戰爭底線,把國家間的對抗拉向極致卑鄙、極致無恥的深淵

90 回覆
12 Like 91 Dislike
笑撚左 唔知以為真主好正義
2019年香港政府都有釋出善意喎,有收返送中法案有捉一兩個白衣人有查警察濫暴,有釋出善意你就要接受喎唔接受就係抵死就係要被消滅喎,你自己講既野你肯唔肯接受呀?
二戰時期,死於毒氣的人達數百萬。所以,BP機炸彈算什麼本事?以前不是大家不做,而是大家有底線。
短短幾句,矛盾到呢....
水平高就唔會做HK01啦
幾時以色列會賣電腦電話畀XG01于品海同啲賤種員工
係唔係用咗支那制造電池呀?
現代版越戰 booby trap
一路打字一路陰陰嘴笑
真係唔知咩人先會撐盟軍,殺人數目仲多過大日本皇軍,造成呢一刻最大既人道危機

no stake 連登仔純粹憎Muslims
爭住做精神猶太人
如果無底線的程度一樣
一早核平左中東
洗撚搞咁多花臣
一定要學和平延安先鋒唔打就和平
你都戇撚柒鳩
而家係講緊迴狗既教義係屠殺所有以色列人
香港人係唔係想屠殺哂香港啲官呀
真主黨係全部都恐怖分子
精準打擊都要比你地企道德高地屌?
定又黎呢啲恐怖分子都係人呢啲偽善觀點呀?打緊仗喎

仲有 唔係因為以色列比人拒絕而決定呢次行動喎
使唔使睇下過去幾個月真主黨射幾多次飛彈過去呀?

我講以色列幾次釋出善意都比人Reject
即係代表迴狗冇意欲求和
迴狗係講到明除左以色列及以色列人響世上消失之外
冇其他方法 係唔係講到咁都仲要對佢仁慈呀
真主黨咪FAFO既第二佳例子
最佳係Hamas
真心問
真主黨嘅人
真主黨嘅機
點解會係以色列嘅襲擊?
LQBTQ+最支持你地巴爛斯坦
on9滑坡
回教既教義係屠殺以色列人?印尼土耳其埃及都係回教國家喎佢地國內都有以色列人生活喎甚至阿聯酋都有同以色列建交喎,何來教義係要以色列人消失呀

然後係咪精準打擊呢,唔係你一個冷氣軍師有資格評斷既,國際刑事法庭已經以反人類罪向以色列總理發出逮捕令,呢d先算係有份量代表到一d普世價值既睇法囉

最後我都係重覆一次你既說法,港府已經數次釋出善意既前題下,仲有好多人叫囂咩黑警死全家喎,要人地全家死清光喎,跟你意思係咪叫囂既人無意欲求和,唔接受港府善意既人就罪該萬死唔洗對佢仁慈?
唔會,全部收咗伊朗代理人錢,五毛為錢乜都講得岀。
紅01學人講仁義道德
其實班人唔知咩嘢叫錫安主義恐怖份子?
而且咁樣已經好文明,唔通我文明就任你打?
咁個陣打日本仔錯晒啦
就算日本仔真係恐怖組織 打佢個班有咩分別
憑什麼說你就是正確 別人就該死呢
歡迎你加入穆斯林軍
呢檔野嘅評論編輯室/寫論又或者來論寫嘅不嬲都係咁
睇晒內文既真係好撚得閒!
呢D垃圾報講乜都消化下真係天人黎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞