[HK01喪屌以色列] 以色列的恐怖襲擊,突破人類戰爭底線,把國家間的對抗拉向極致卑鄙、極致無恥的深淵

90 回覆
11 Like 90 Dislike
以色列造成既人道危機大過回教徒好多喎
原來撐黑警打曱甴嗰班人先會撐
“一個文明國家就是這樣對待恐怖組織的?那同恐怖組織有什麼區別?手段都是一樣的,無底線的程度都是一樣的。那你憑什麼說你就是正確的,別人就該死呢?”

XG01小學生Level評論
中國和臺灣可不可以學學
點解佢唔評論下我哋香港點對待啲炮仗都無燒過粒嘅少女示威者
https://www.facebook.com/share/p/aL2kJsh8dzrszcnK/?mibextid=xfxF2i
冷氣軍師
港澳辦都已經叫超哥唔好下下衝出來柒,支那零壹仲喺度追撚含
不可
五毛已經入晒以色列數
唔信問成龍吖佢最清楚

佢好似第一日知以色列會打到你投降先會停
我日日比人開槍射 我有避彈衣所以冇咩事 但日日咁射法都唔係辦法 我還拖打死開槍條友 我係大仆街
姐係無做錯

有人驚驚豬了
玩左咁多次中東戰爭 以色列深明同爛仔講道理係冇撚用
以色列可以升上世二戰力,俄跌兩名

老老柒柒,911係最震撼既恐襲案,以色列呢單連環Call機爆炸案去唔到第2都有前5既!

What? 殺人數目多過穆斯林?

中東戰爭d 死人肯定無猶太人啦屌你

讀下書先啦左膠
穆斯林主張處決所有同性戀者
同我地連登精英一致
阿拉法個契家婆張翠容?
恐怖分子, 本來就預左自爆啦
你地臭閪蚑那契大佬蛾螺屍個卡得羅夫
sorry sorry 原來連登精英咁支持lgbtq2a+
大佬,恐怖襲擊,正常都應該要讉責
以色列真係正仆街, 玩埋D remote炸彈
夠薑就學我地伊斯蘭虔誠既細路仔做人肉炸彈
你唔撚係呀嗎…..

洗唔洗睇下果陣科威特點樣俾巴解賣撚咗俾伊拉克呀?

洗唔洗睇下黎巴嫩點樣搞到依家咁呀?

洗唔洗睇下侯賽尼點樣幫納粹手屠猶太人呀?
清哂真主黨, 跟住清佛教, 跟住清無神論...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞