學界體育聯會:一致決定不接納董芝英中學逾期報名申請!

609 回覆
690 Like 3 Dislike
個校長正一教畜,唔怪之得學校咁樣嘅banding
除咗抵撚死之外都唔知講咩好
以前屯門有間叫譚李麗芬
同董之英一時瑜亮
踢到西島d鬼仔喊住走
後來唔知點解收咗皮
整冷氣都有1500蚊日
不過可能開唔足工仲有淡季
「負責老師」一欄名稱是該校另一名現職體育科教師
校長一日簽幾百樣野
其實呢啲佢邊會睇
不過咁樣屈離職老師食相好難睇
現職體育科教師同校長似會落鑊
其實你係咪董芝英培育出嚟?連落井下石同見死不夠都解錯
都已經十幾年前既事,我就係果個比唔到密碼既離職教師。

其實都幾以起用事,果時玩SD高達有個工會,我負責係MSN聯絡其他成員。

咁岩會長玩精英制,要打贏佢就可以在公會有個好既頭銜,但小弟輸左,因為比會長超高既技術預判哂。

之後一怒之下就乜都無交帶就退MSN ,果時MSN係無GROUP,所以一野就冰左成個公會,之後點小弟就唔知啦。

諗返起真係好小學雞,希望會長會原諒我啦
參加呢啲有撚用咩
其實都係鬥多港超梯隊球員
你估有學校咁把炮自己練班人出嚟咩
簽名冇責任?就係校長你個簽名值十萬人工
係我皇馬睇唔起要自己報名嘅聯賽
係咪見香港足總下下挽留d聯賽降班隊所以係度賣惨
KGV DBS LSC發出電賀
無做錯大撚晒? 早幾日個男仔夠無做錯嘢咪一樣比人殺
無錢再買人掛
你做乜鳩
我睇未必
如果佢講嘅嘢係真嘅,咁最大問題係出自離職嗰位老師,又唔見密碼,又誤導新接手嘅老師,話無咁快截止
如果嗰位離職教師存心玩嘢,根本防不勝防
校長喺事件上,其實無大過錯,最多只能話佢喺啲每週例會上,無主動跟進每樣事項有無做得妥當,所以發現唔到出現咗問題
除此之外,行家未必會質疑佢其他方面嘅能力
佢肯出嚟喊晒咁挨,已經算有良心,攞到光環。佢出去搵另一間學校做校長,應該唔會好困難
依家聯會唔接受佢報名,學校就一定要諗方法繼續挨,佢未必會想做呢啲辛苦嘢啦,辭職仲容易
呢啲蘇州屎,邊個勇士想上位嘅,咪去申請囉
由新人去做嘅話,反而無壓力,搞唔掂係應份,搞得點攞光環
你學校冇報DSE,有冇得話唔記得到時補考
近10年成個生態係班爛仔靠踢波爭入名校
入到名校就hea踢學界 留力踢超青港隊
而家俾人踢爆校長7月已經申請拎過個password
又記招上抹黑前職員,點睇都校長有鬼
你食撚左屎未?
屌你老味,特衰政府成日都話轉換跑道,可以喺第二條跑道再嚟過

妹係咩?你講完姐唔撚講埋妹?
遲交即係冇需要交
咁都接納嘅話,對其他準時交嘅好唔公平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞