學界體育聯會:一致決定不接納董芝英中學逾期報名申請!

609 回覆
687 Like 3 Dislike
出錢搞Tour,去同日本南韓啲學校打Friendly
有咁大搞咁大,班學生即刻唔嬲
扶呀婆過馬路,酌情處理pls🥺
典型香港老細覺得啲野自自然然有人做,直到個人唔係到
酌情處理咪玩死自己,其他學校肯定會夾埋投訴,到時奶硬嘢。而家唔畀董之英參加係最好,道理完全冇錯。
下下比酌情權,咁唔使比制度規矩啦
好同意 下下都作原因 行政出錯 交接失誤 忘記密碼
然後遲報名出來喊哂口求人比你報返名
如果開先例咁都得 以後dse全部人不如即場入去考試?
我鍾意入去就入去考dse? 然後話唔記得報名咋嘛
我即場比報名費你咪得 比夠兩倍啦好唔好?
學體會係一致aka全部人決定唔接納。而家為左幫班*運動員*, 有人話跟奧運整個獨立隊伍啦, 咁未再跟程序傾一次囉, 但唔係突然呢個時候潛建一條例話批准獨立隊伍

喜見香港仲見到跟程序做野既決定
支持自己圍爐搞學界超級聯賽
如果今次係DSE報名,唔係學界,考評局一定酌情,因為幾百學生前途政府負擔唔起。
如果持份者 即係嗰堆學校全部都幫你求情咪得
可惜無可能
執正嚟做叫有恃無恐?
做錯事嗰個仲惡過秉公辦理嗰個?
好撚柒呀你,band3仔
社會垃圾縮返入你阿媽個臭閪度啦
但係校長或者老師都係佢哋學校嘅一份子,代表緊學校,職員做錯抑或學生做錯其實係冇分別,只能夠怪職員
如果你間學校今次報到名 都拎硬第一啦
咪就係學界
本身都9流流架啦
有哂白紙黑字證明已經申請過重設密碼
仲要老屈教育局出warning letter
而家好有理由懷疑係個校長唔妥董之英玩報復
岩呀 跟規矩做 你所謂嘅 比班學生以特殊身份去比賽
On9到 屌你都廢事

唔該你搞清楚 呢個係一個學界比賽

係學生代表 一間學校去比賽
學校唔可以 用咩撚野今次精英賽成績

屌你啦 佢地受緊罰 係唔柒用得嘅 跌grade呀
比你踢撚到今年 唔撚用得成績 跌grade?
點撚樣安排後面一連串會發生嘅野呀?

你唔撚跌佢grade 你罰撚咗間學校嘜?

照有得踢 學校 唔用得成績 學生用得丫嘛
學生咪一樣照踢得 一樣照入間學校
對學校無影響嫁 到底你罰撚咗佢啲嘜?
如果佢今年真係咁撚好彩 贏撚到冠軍
你以為學校唔用得 其他人唔撚識得搵嫁?
網上大把資料 你點撚樣同人講唔用得個成績?
同班家長講 佢地無贏到呀 佢地無準時報名呀?

你所謂嘅plan 根本連同放生埋學校 獨醒撚
前教師不如開記招屌9校長好過啦
成堆董畜出來發聲 有乜計
跟規矩做事 反而被罵
自己唔記得報名 不斷賴已離職老師 忘記密碼 喊哂口求人
求唔到人反而仲屌柒人 真係
校長快撚d辭職啦
上次做場大龍鳳記者會
正常都唔會批啦,你話類似方力申單野既制度不公都有得嘈都有人撐。而家係自己內部戇鳩行政失誤
冇得18連霸 比我係班學生就打柒班老師啦
校長出年可以試下收埋哂成個form 6嘅準考證
睇下考評局會唔會酌照樣情俾佢地入場考試

做個社會實驗俾大家見識下都好啊
當年男拔衰防疫俾人DQ都係咁啦
今次董之英仲要衰得戇鳩之餘講大話屈個離職舊同事
學體會仲要已經抽哂籤下個月開波 點俾董之英參賽呀戇鳩
其實反而想知無得去學界踢波好似要生要死做乜?
有人贊助,有錢收?
定為收生?
校長可能平時慣左歪理當真理兼講得多大話, 以為開個記招照辨煮碗會無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞