[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (55)

503 回覆
3 Like 1 Dislike

近排成日見到呢個廣告
‼️𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛‼️

2024/25 香港超級聯賽 𝗛𝗼𝗻𝗴 𝗞𝗼𝗻𝗴 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲

理文 Lee Man vs 港會 HKFC

🗓日期 Date:22/9/2024 (Sun)
🕓時間 Time : 16:00
🏟地點 Venue : 將軍澳運動場 Tseung Kwan O Sports Ground
🎫票價 Ticket fare : $100 | $40
📺Pay per view: 東網 on.cc https://tv.on.cc/oncchkpl/index_tc.html

#理文足球
#LMFC
#leemanian
#strongerasone

係咪輸埋呢場就炒
球員實證講垃王?
理文又黃又黑
港會好藍
黃俊皓(後衛)
身為一個運動員,保持著最佳狀態至為重要。每天都要進行高強度訓練,對關節、骨骼都是極大的考驗。為了預防關節勞損,我便長期服用關節妥,內含黑櫻桃及鹿筋,可以速效潤滑關節、保護軟骨抗磨蝕。服用後,最大的好處便是運動後少了肌肉酸痛,而且復原時間更短!正所謂防範於未然,別等身體出現問題才去保養!酸痛減少,自然有更多時間及更佳狀態去為每一場比賽作出訓練。

顏樂楓(中場)
運動員受傷在所難免,之前亦試過受傷,膝頭腫脹兼極度疼痛,有時更聽到關節位發出卡卡聲響,甚至影響表現。服用止痛藥治標不治本,後來我發現PureVita關節妥,因為成份天然便嘗試一下,誰料效果不俗!服食一會後,痛楚明顯減輕,沒那麼容易腫,關節亦不再發出聲響,甚至回復受傷前的狀態。長期服用更可以鞏固關節,減輕問題復發的機會。

梁興傑(守門員)
差不多天天都會進行訓練,有時太投入而廢寢忘餐,最高紀錄試過一日練十多小時。回家休息一晚第二日又要繼續,高密度的練習,的確會對雙腳做成負擔,令我感到關節沒那麼靈活,因此開始服食一些保健品,食了關節妥一個月已經明顯感到即使長時間練習關節亦不再出現不靈活的情況,雙腳都更有力,令我活動更自如,表現更得心應手!

鄭兆均(前鋒)
前排去做檢查,醫生提醒我身為運動員要比其他人更小心各個關節部位,無論是髖關節、膝關節定腳腕,都要好好預防軟骨磨蝕,才可以維持狀態。以前亦曾受傷過,所以好擔心如果再受傷就需要長時間休養,錯過運動員的黃金時期。註冊藥劑師都有推薦我地食關節妥,成份全天然,不用擔心對身體造成負擔及產生藥物依賴。它 能達致潤滑關節、速效舒痛及解決舊患勞損這三大功效,所以我十分放心長期食用,做好預防工作,好好保護我的每一個關節部位,就不用怕關節出現問題而影響踢波狀態!
黃俊皓均仔傷多過踢
喺度倒米?
係咪笑話嚟
曾昭達成為咗政權頭號目標
達狗高招
搵打手一嘢提升到政治高度
李文恩抄人即係不敢於鬥爭
世姪 羅梓都會跌返落黎
我又唔信佢地唔努力
講到尾fat gor本身資質係好好
香港足總係有錢既
足總唔請佢地邊有錢過黎
呢幾件都冇幾可落場啦
東亞杯外圍賽 有冇機 啟德踢?
茹子
好波呀!
過得好靚
唔會,講到明個三個
茹子推咗上中場
茹子轉左踢中場
黎緊茹子踢番中場 晉銘真係無位踢
有野睇了
成日話想睇茹子踢中場
多一個有控球, 盤扭同傳送既中場 實力真係差好遠
晉銘:唔好呀
偏右中場
腳頭好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞