[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (55)

412 回覆
3 Like 1 Dislike
拎咗特區護照再諗吧
佢眼中得達狗同尸土
真 起碼有幾個月玩
屌 教練唔要陳曉明>用達狗>再用尸土
隊長由廢康廢廉廢楓>廢銘
一個廢撚過一個 唔撚廢都做唔到
屌 教練唔要陳曉明>用達狗>再用尸土
隊長由廢康=廢廉=廢楓=廢銘
一個廢撚過一個 唔撚廢都做唔到
有嘉榮加持,See you in Vaduz? AuChung
其實asia cup條片 完場d球員無行埋小小觀眾席 他好像屌d球員唔行埋d比他影 那下之後印象真係一般
正宇b去T3
香港仔去旺角又趕唔切
真定假啊
有冇咁大牌呀?
夠16個人包一架紅Van?
南港島線直去東鐵線
由海洋公園站計起30分鐘左右到旺角場門口

攪瑞士制真心想睇
九隊瑞士制等於單循環
要真瑞士制 唔要歐聯個種
分4個pot
每pot得2隊
laurance woo hon fai仲顛
睇他條vlog渣 我又唔係T0手足
近10年踢港超同亞洲賽都交到貨嘅外援其實兩隻手都數得晒, 所以有啲錢真係唔可以慳
廢老就算啦
穩定既,淨係做到一個
有錢就有高級外援
冇錢就靠淘寶
我踢學界嗰陣都係球球踢走
【趙聡悟外借到冠忠南區】

傑志中場趙聡悟將會再度外借到冠忠南區。他在2023/24球季曾以借用身份效力冠忠南區,今季已為傑志於聯賽上陣1次。

𝐒𝐨𝐡𝐠𝐨 𝐈𝐜𝐡𝐢𝐤𝐚𝐰𝐚 𝐣𝐨𝐢𝐧𝐬 𝐊𝐂 𝐒𝐨𝐮𝐭𝐡𝐞𝐫𝐧 𝐨𝐧 𝐥𝐨𝐚𝐧 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐊𝐢𝐭𝐜𝐡𝐞𝐞

Kitchee midfielder Sohgo Ichikawa has completed a loan deal to KC Southern for the second time following his first loan spell with the southern side in the previous season. Sohgo has made 1 appearance for Kitchee this season prior to his move.

#wearekitchee
九龍城!YEAH!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞