[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (55)

439 回覆
3 Like 1 Dislike
我踢法似胡銘 隔離隊友有波就匿係對面球員度
唔借埋三笘軒?
我係場邊屌班同學 你哋全部都係充數
唔知以為係講緊日本高校比賽
香港學界唔係一向只係鬥多港超兵?
公道講麥比連都10年內
DIE FOR ?
九龍城強大了!
20歲
凱景冷河都唔洗過
直接上超咁勁?
季中明加走 3000上位
會踢亞冠就買好外援好似係一個都市傳說嚟
𝗢𝘂𝗿 1️⃣9️⃣ 𝗶𝘀 𝗯𝗮𝗰𝗸.

冠忠南區宣佈從傑志再次借用趙聡悟,他將會穿上上季的19號球衣,並已經成功註冊趕及明午主場對大埔的港超聯賽事上陣。

20歲的趙聡悟上季為冠忠南區在各項賽事上陣27場,取得兩個入球及交出三次助攻。

#kcsouthern #omsystemhk
係呀 你下次覆我係覺蛇我哋再吹吹
奧拿斯:
邊個話會踢亞冠就會加碼
半場大大埔炒三球咪可過去
南區啱啱先簽咗個大港腳,邊有咁易食
效力香港球隊果陣佢亞洲賽交到貨
寶馬、奧那斯、丹卓、卡丹
點排最伏亞洲賽外援?
金道賢

kcfc_official
♥️𝙆𝘾𝙁𝘾 球迷會 x MC Sportswear & Uniform Limited ♥️

📣今個星期日深水埗運動場將會上演九龍城歷史上首場港超主場賽事,球迷會同 MC Sportswear & Uniform Limited 將會喺現場擺設攤位迎接大家,一齊陪九龍城征戰港超賽事🔥 球迷會設有即場入會服務,球迷可以即場入會換領入場門票🎫 (只接受 FPS / 銀行網上轉帳)

至於已經成為咗會員嘅你,喺申請表格中揀咗球迷會攤位領取禮品,今個星期日入場時候記得過嚟拎埋呀🎁

立即登記申請入會‼️
https://forms.gle/ZXmkAPNeQiZBHR3C8

#KCFC #COMMUNITY #TOGETHERNESS #九龍城足球會 #港超聯 #球迷會 #球迷會活動
多謝支持九龍城
多謝我自己支持九龍城
南華踢亞協佢場均 >1 球
呢個係文智星同一agent
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞