達哥又有新搞作 全新街霸綜藝節目!【達人道】(3)

399 回覆
29 Like 12 Dislike
之前冇睇過人鬼 夠唔夠妮子同悠白打
下禮拜就最後一集有無得encore呀達哥
今次不論啲師傅同學員都係大忙人
真係難得呢個月有空閒先夾到
應該都幾難加碼
妮子唔係成日玩 可能會贏 但都上左白金
悠白白金東巴 應該贏唔到
有次達哥直播話女直播主嗲人就有好多 views,咁我哋扮女人係唔係都可以吸到views,於是就有達姐4妹,之後耐唔耐64就會扮女人扮上癮咁
好似係
有第一季可能就有第二季呢
如果有sponsor 達人道可能仲會有FC比賽 賽車比賽 唔止街霸,唔一家一季咁整,有時做一集sp 都好
FF下都正
妮子好似上過鑽喎

不過佢地呢兩個月剩係練apex
最高都好似係白金3咋喎
記錯左佢高過悠白
原來後尾佢少玩又比人悠白追返
兩個而家差不多
真 有sponsor唔一定淨做sf 達人道如果做到招牌就更好 專搵新手玩乜都可以叫達人道 一樣熱血

運動game又得 格鬥game都仲有好多啦
不過暫時都係想繼續街霸

btw節目成功左啦 除咗節目本身多人睇
四個師傅嘅直播同比賽都多人關注咗 已經達到當時定落嚟嘅目標
咁要睇下一星期後佢地上到幾多囉 妮子悠白我覺得唔差過19貓 妮子隻春麗昇得都幾勁 連招人鬼後好左好多 悠白防守型 但打新手係應付到有餘既

熱狗
唔係晏晝5點???
呢個應該係team tournament, 今日就個人賽
點解係契弟
妮子如果一路練應該有鑽嘅
想睇好鳩嘅妮子同好鳩嘅alma會有咩效果
應該會做到dc連線掛
希望唔好咁快有第二季
第一季有嘅直播raw footage真係唔同部份都非常精彩
達哥應該台慶完再慢慢調適返身體先
諗清楚可以點樣將啲footage剪返做唔同嘅精華/節目
同時慢慢dap下下一季點做,分析下咩鐘數開台嘅數據最靚仔
達人道係幕前幕後都值得更多recognition
等緊youtube重播
點解咁憎4妹

利申:最近先開始睇達哥
搞走kitspy
本身又唔搞笑格硬搞氣氛
啲行為想出位咁
究竟達哥點解同Kitspy反面?
https://lih.kg/3705108

求其一個post 都大把人屌佢
無睇琴日直播,點解twitch無重播,有無話點解?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞