達哥又有新搞作 全新街霸綜藝節目!【達人道】(3)

399 回覆
29 Like 12 Dislike
睇佢人鬼果時練街霸好難鍾意佢
開台開到好似全世界都欠佢咁款
啲人唔睇對手級數 見連勝就話勁
第二集達人道hanna rank 狂贏銀牌
Alma狂輸金牌 啲人就話hanna好勁贏硬

最後比alma屈波昇就完左
sf6而家steam半價. fanatical買key就58% off
https://www.fanatical.com/en/game/street-fighter-6-deluxe-edition
大寶哥世一ED
alma現階級冇可能玩仼何一隻角有main既7成 佢貪得意玩兩下姐 用印度佬屈手長可以哈新手 勿認真

反而幾期待佢main有幾大進步就真 其實佢私底下練左其他combo同rush 不過只係打嗰時仲比較依賴auto 同dennis坐監嗰時就打得幾勁

如果佢開始用得熟放到落實戰 咁打悠白佢地就會好睇啲 淡水同悠白講佢贏硬係因為佢對alma理解仲係狂放波冇其他
人鬼果陣速雲步四個我都有都睇 一堆觀眾一直chur佢喎 淡雲同助教本身教佢嘅野未處理好 又要聽啲觀眾做鍵盤指導話佢練咗兩季都練唔好 心相歸零爆炸我覺得正常
除咗果幾次我睇淡雲步平時吹水交流同J群都係正常交流冇咩野
唔明屌嚟做咩
冇錯
人鬼既chur + 同組別都有人上到大師 + chat rm成堆人好似上面連登仔咁走去柴台
壓力爆煲忍唔住屌鳩「觀眾」係肉酸 但發洩根本好正常
達哥當時忍得住 但到而家開台間唔時咪又係串返觀眾當時喺度冷嘲熱諷

之前就笑鳩人廢停喺白金
呢兩日 明顯悠白都有少少自知之明知自己係廢驚輸要練下
反而同一班人就屌白金咁勁都要搵對策 恰新手
甚至琴日有條傻鳩走埋入alma台屌佢臭四 轉台畀alma屌
所以我先話班傻鳩心地唔好點都有位入
何況學淡水話齋肯練先係尊重對手 但要搞清楚練啲乜
有人去屌alma?話佢乜?
尋晚alma直播話有人dm佢直頭批評佢 d人都痴線既其實都做哂本份 百忙中抽時間練習 又主動提出搞sp 認真對待 贏輸我已經覺得唔太重要
悠白條友唔止少少自知之明咁簡單 人哋係當對手弱智咁打 佢直情當自己弱智咁
btw睇完聽日 個差距冇想像中咁大 Alma三悠白七 如果上多一兩堂加埋兩者勝負欲 有機會四六甚至五五都有
悠白係鐘意個角色同練得多 不過臨場心態冇果種鬥心 衰啲講句 輸開唔曉贏
睇落Alma未必輸喎
巴打想問下,
無乜點跟開街霸個價,有無話街霸通常幾耐會大減價?
依家半價係咪最抵?
而家係最低. deluxe或ultimate包s1角. s2要另外買
連上兩日堂
對手都溫緊書
終於睇到alma 次次錯過咗
Alma d粗口 笑咗
漢娜好忙
兩個女戰士 忙先係好事,本業多嘢做先有收入,唔通真係用愛發電,光合作用....
佢哋個行業 每個JOB咁計,太得閒即係冇嘢做,好大鑊

咁忙都肯玩,真係好好,仲好投入
我認同忙係好事
只係驚佢又通宵練或者冇得練
https://www.facebook.com/share/v/SgPtQkA5VXUxFTJw/?mibextid=WC7FNe
想比Alma睇吓老人波昇嘅威力
梅原真係當2咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞