達哥又有新搞作 全新街霸綜藝節目!【達人道】(3)

399 回覆
29 Like 12 Dislike
達哥觀眾 人鬼淡水隊畫師 佢地又鍾意 個排淡水隊黎香港 達哥咪搵19貓幫手 幫手接待下 可能因為咁咪熟左
主角又唔係佢 係教練同學員 出咁多聲做咩 個日對打咪有講下野
你當佢哋幫手幕後嘢,順便充撐下個畫面
靜靜地協助節目流𣈱進行,唔亂搶咪幾好
陣間太多嘢講 又俾D人話搶鏡,仲煩
其實19貓以前做過YouTuber,唔知咩原因啦 但應該係唔想再出樣現真身
我都覺得佢做得好好 唔會喧賓奪主 適當時候有人cue先幫手出鏡 唔係一定會俾人話好煩搶鏡
唔係員工 又唔係助手 朋友幫忙形式嘅話 依個參與度差唔多啦 個日打alma hannah都有講有笑
達哥其實安排得幾好 搵到玩唔係好耐嘅師姐同新手切磋下 睇下大結局會唔會再打多次19貓先 贏返就好睇
原來係咁 純粹以為妮子上次已經成功打破佢嘅包袱 見佢而家口罩cap帽咁好似都仲有少少怕醜 估唔到以前喺youtuber
點解twitch冇replay睇
名又柒 風評又差
琴日見到有佢就唔想睇
好心佢叫返自己做x64算啦 妹佢老豆咩
有乜咁怪 佢本身又唔係做幕前 係鏡頭面前靜係正常
朋友幫手姐
其實之前我都幾唔鍾意佢,但近排上鏡/打機個陣講野明顯已經收儉左(無以前咁煩膠,少左出聲),可能睇到好多負皮,所以無謂繼續JER住人
其實應該都係達哥叫幫手充撐下場面姐
佢都無乜出過聲呀唔出聲又話人唔出聲唔知做乜 出聲又比人話多野講
利伸 麻麻地鍾意佢
唔識分莊閒,成日喺達哥台講自己野/搏出位
上次打合作game係咁跳嚟跳去唔聽指令,柒咗又唔認
幾時再到師傅們打
聽日先
其實佢都幾慘 以前講得多野又比人屌
而家個活動有同選手玩下, 上黎幫手set場已經坐埋一邊唔出場又比人屌
琴日坐係到成碌柒咁
名又柒 風評又差
琴日見到有佢就唔想睇
好心佢叫返自己做x64算啦 妹佢老豆咩
其實之前我都幾唔鍾意佢,但近排上鏡/打機個陣講野明顯已經收儉左(無以前咁煩膠,少左出聲),可能睇到好多負皮,所以無謂繼續JER住人
其實佢都幾慘 以前講得多野又比人屌
而家個活動有同選手玩下, 上黎幫手set場已經坐埋一邊唔出又比人屌
無辦法 觀眾多數鐘意以前kitspy同達啲互動
搞到kitspy變左禁忌詞咁點會有人幫佢口
有幾慘個格係點一早比大把人睇穿
做咩都兜唔番架啦
最柒係佢把閪聲 典型MK仔
個樣又勁作狀
CW 29 同 Keevinjai好似入勝部
Humanbomb敗部
Mickkey仔好似直程淘汰左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞