達哥又有新搞作 全新街霸綜藝節目!【達人道】(3)

399 回覆
29 Like 12 Dislike
十個鐘真係體力戰
睇佢眼已經冇曬神
辛苦曬
29 咩情況
第五都好勁了
6連撻睇到我嗌出黎
好熱血,kusanagi係法國同隆玩家既英雄
想知有冇cw 同29首歌嘅link
睇西沙聽到上咗腦
真, 東道主贏特別熱血, 仲要係阿隆
聽到個會場好好氣氛
仲要全晚都打得好好 用阿隆一路殺到尾好熱血 好精彩
兩個新手 一個金 一個銀, 仲要教個白金3既打新手
Alma實屌鬼
俾我都屌鬼啦又唔俾人練通宵 參加過兩季人鬼既白金仲要練兩個金 銀既對策 到底幾唔想alma hanna有機會贏
講緊之前見人講淡水都話悠白做返自己要做既野唔會輸俾新手
仲要琴日睇西沙台好似話hanna應該好忙 失咗蹤搵佢唔到
不過都幾欣賞悠白咁認真看待達人道呢個節目 明明只係受邀達哥參加客串一個環節 但係咁認真去請教唔同人 仲要mark哂list去練
睇人rp練先係尊重對手喎 反而琴日達哥同悠白打果一兩場嘅rp alma同hanna都可以拎嚟睇對手點打再諗反制
定係大家單純冇得睇新手下克上唔開心
有得睇下克上當然爽 不過感覺上都唔係咁易 本身悠白已經白金底 玩同練既時間長咁多已經好難比睇到alma hanna呢四個禮拜練到嘅成果展現返出嚟已經好滿足 成個節目睇佢哋互動嘅效果 同埋心境態度上嘅轉變已經好精彩
u8 得波 腳刀 重腳 零combo
雖然人鬼冇贏過人 但都叫拎過燈
公道講打alma hanna 唔洗練都贏到唔成問題啦
我又覺得如果悠白唔練一樣有人話佢唔尊重對手, 輕敵囂張無心玩乜乜柒柒吧.
如果點做都有位入我會比較認同上面獅子撲兔既做法.
Hana
其實 達哥都係想妮子u8挫敗下佢地姐 預左係贏架 暫時hanna對同牌既春麗都冇佔優 妮子白金喎 純進度問題 贏輸好小事 真正既決鬥係Alma hanna嘛

btw達哥同u8練用現代豪扮Alma 又parry又綠衝 u8狂笑佢延遲解撻都出埋 達哥明顯想大炒女戰士
咁如果大結局都係俾人虐都無咩問題既

如果話你聽玩一個月就已經好勁 我反而覺得有劇本 唔合理

不過希望season2繼續有佢2個囉

一路睇育成都幾好睇
結果今日淡水人都係同優白上堂
洗U8腦狂波就會贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞