[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (45)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
亞冠2買飛係咪點都會比第一行你
井會又會簽個學踢波嘅番來
thanks

今日開始,見到一個離題撚就block一個
唔係,琴晚買飛俾左中間我
2021年江西隊開始欠薪了,我記得很清楚,那個時候我們在梅州賽區因為第一階段大連賽區我骨折了,好了之後直接去的梅州賽區(因為疫情,分階段比賽)各種原因的欠薪其實作為球員來說是可以體諒俱樂部和投資人的,晚個兩個月發都沒問題,因為疫情都有難處,互相體諒我覺得這很正常,在我們球員的體諒下,整整16個月沒發錢,(如果各位敢興趣可以去問問俱樂部的管理層和當時同樣跟我遭遇的隊員們教練員們)中國足協的年底簽字,那就是一個擺設,給大家看的,讓球員和俱樂部老總自己協商,然後俱樂部老總就會給你打一個電話,會跟你說孫冬年底簽字了,你看給你百分之50行不行,要是覺得百分之50不行,那我們俱樂部就解散,你一分錢也沒有,就這一句話,那換成任何人你會怎麼選擇呢,都已經快一年沒發過錢了,你所有的付出換來的就是這麼一句話,球員還有傷病康復,去醫院拍核磁共振,康復的錢先自己墊上,然後等報銷,我記得我之前有個報銷3000來塊錢到現在都沒給報,更別說那些做大手術的球員了,然後你想要自由身,就給你簽一個跟俱樂部沒有任何財務糾紛,然後才會給你這個自由身證明,這就是咱中甲俱樂部做出來的事。

2021年江西隊有羅素
唔係離題撚
離sir唔好block我
係,大衛連個姓一開始都不詳,一聽就知猛料
繼續踢8號啱㗎啦
分分鐘以後港隊兩個8號就係佢同 jesse 或者搭 marcus
放心 樂仔一定係6號
又高又冇力 港超外援屈華人咪頂到囉
一去港隊 打咗咁多場一個助攻都未有過
要睇佢防守咩情況
兩槍用波就好d
但係亞洲賽國際賽冇體能同防守就一定出事
唔好講事實
後面兩個防中專幫手掃波的話佢應該幾好嘅
但咁樣即係佢直接打10號位
實力又好似未足以令港隊圍住佢踢
第二球mark丹尼爾嗰個費利皮爾嚟
講真其實咁都唔差
Anson/Jesse/Marcus 其實推波上去組織一定唔會差
兩隊有打亞洲賽嘅球隊裏面嘅潛在港腳
真係證明自己好機會
當年嘅唐文都係咁 最後大器晚成
暫時後備殺手出嚟搏20分鐘
一擔擔呢啲垃圾鬼
目標今季內防守同逼搶進步到Jesse嘅8成先
防守嗰陣佢推上去同巴科爾組成二人防線,其實防守要求已經低咗
真波豪會唔會先係下一個唐文
港超限定 港隊無架
50人名單冇佢都算係侮辱
依家仲要選埋主席都唔選佢就更加侮辱
國際賽邊有咁多機會畀佢慢慢睇定黎出
其實我諗佢都唔會再care有冇港隊踢啦
踢波講波教波咁多樣野要做
而加嗰班都無一個有ww 初出嚟嗰段時間咁sharp咁好技術,講緊佢係由同卓7同肥軒踢中學隊嗰時已經睇得出好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞