Model 3 / Y 集中討論區 (21)

945 回覆
3 Like 6 Dislike
我fusion批足
MY無啦啦今日上高速行100以上出現噠噠噠噠聲,收返慢啲就冇,有冇巴打試過出現咁嘅情況
唔需要
做到,要同佢傾叫佢幫你計60個月免息最多借幾多錢。我最後借咗190,000分60個月。已經拎咗車,牌簿自己keep
想問吓SC個sales你係喺邊度搵?
睇下d 胎有有卡到石仔
Tesla 果然係香港完全唔優賣
交車真係求其又黑面🙈
一個鐘就要即刻走
得一個鐘頭睇?
Yes
一個鐘之內你要check 車走
我攞車果日四十五分鐘就趕人走
一個鐘都夠la. 俾我30分鐘走人
其實唔check到話5分鐘走,其實都冇所謂嘅
我想試晒啲窗啊,燈啊,水撥嗰啲我先走
有一個男既特別閪, 問佢野又唔識
可以形容下佢係點?好驚遇到
交車啲人個個都閪口閪面 成班mk仔mk妹咁
問佢嘢又唔撚想答咁,態度又差,我知架車都唔係啲咩貴車,唔可以同其他車行比,但佢哋都係番緊工,我買車出咗糧比佢㗎
仲未收車,不過之前上去一簽都感受到
Reception成班mk仔女係客人面前傾住計咁做野

斷估tesla年人工可能出得好低
所以淨係請到班hea住返工既mk

之前陪過朋友去bwm簽文件,完全感受到係兩個層次
個邊show room有free snack free drink,就算明知我唔係車主,都有人不停serve你
傳統代理賣車班人有佣收,梗係有service,但呢啲當然包埋入車價既買tesla咪當買電子gadget,最緊要自己熟部車,傳統車行sales有時都係會9 up,你唔熟車佢都會水你
其實我都冇預期有啲咩service
只係想check清楚部車啫
絕對唔期望佢有仁孚嗰啲茶水同埋細心服務😂
交車果班合約工都唔期望會有咩服務
只要冇崩油爛野都算喇出去自己攪
T車d PDI 都出曬名
請問近排買電車嘅巴打,交齊資料俾運輸署申請一換一,要唔要攪足10個工作天?
運吉辦事效率世一
冇得避, 有問題上黎問好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞