Model 3 / Y 集中討論區 (21)

945 回覆
3 Like 6 Dislike
比左3 萬先開始有交車部approach u
我個da話同佢講都得
點解仲要裝車cam?
聽聞有漏影
試下email 佢, 我個da 係秒回email

12月1號起比錢都無spotify?
想問,來緊約上青衣簽文件,係咪要做埋1換1,當日要交舊車同劏車紙?
我個時係, 一簽交晒所有野

今日攞車既已經直接冇
$68 淨係睇地圖?
如果唔係都冇咩需要上網....
咁咪冇車揸,值至佢比到新車我為止?
同埋我上會既,但係咪批左上會先搞好啲,怕到時上會批唔到,又架車攞左去劏返唔到𨍭頭
remote 部車同埋睇 cam ....
你唔劏車點搞一換一一係你買quota 囉, 到時再賣自己個quota

正常係可以等批左先 , 但我個時係簽完佢先批, 個DA 話有時係要簽左先批 唔知堅定流, 但我真係狂催佢批都唔批, 結果一簽完第二日就批左
我應該用返自己車劏既,但好似來得突然,準備唔切,舊車啲野未執又未搵劏車
你果時申請上會到成功批要幾耐?
個幾星期, 但我係fusion, 而家好似得ocbc
早2日上青衣簽文件,約收車係青衣,而家3個星期無車揸
地圖都有
係冇得睇traffic only
會唔會有影響

對於配有第二排座椅顯示屏的車輛,此服務包括第二排座椅顯示屏的車載影片串流。根據車輛的硬件配置,部分車輛不支援某些功能,例如串流影片等。查閱車輛固件版本說明,確認功能在你的車輛上是否可用。
諗緊依家出MY定等新款好
係 後面個mon基本上廢咗
冇得睇youtube netflix嗰啲
得返較冷氣功能
咁大鑊 比錢都無得用?
自己射個wifi 黎用唔得咩
呢個問題同每年3月問而家買iphone定等新iphone有咩分別
點解
係阿😞要留牌簿,想問,上青衣簽名果日即日約上門劏車都可以?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞