Model 3 / Y 集中討論區 (21)

945 回覆
3 Like 6 Dislike
你都唔會因為代言人買部車喇試駕先係最實際,尤其無接觸過tesla既人,試完真係有機會買
真係做到60個月免息?
如果帶阿爸阿媽試就會唔俾買
佢哋會覺得太快好危險
咁大個人買車都要父母approve
行幾快自己控制架啫
P版就話快姐, 依家啲RWD要6-7s仲快乜鬼
官方都未出po又未有流出

Up to Seven Seats
Model Y provides maximum versatility – able to carry 7 passengers and their cargo. Each rear seat folds flat independently, creating flexible storage for skis, furniture, luggage and more. The liftgate opens to a low boot floor that makes loading and unloading easy and quick.

UK官網出左
美版不嬲有7坐,死都唔出香港
就算同油車一樣6-7秒, 電車踩嗰下扭力都係勁過油車,p版更加唔洗講,未地板電個人都已經貼住張凳咁濟
俾狗坐
UK啲車係德國製定中國製
仲差過EQB不過無計, 因為斜頂設計, 真係坐小朋友only

如果真係坐滿7個大人,後排乘客落車後應該會unfriend車主
唔會出現啦, 點好意思叫人坐, 接埋佢擺野算啦
係咪18歲
Dady比錢咪要Dady approve 囉
減咗$3800 referral, 請問幾時才可減一萬? sales會幫手處理?
兩個優惠係可以重疊咩?
Why not
係咪真零息?我上網見話上限30000,例子睇只夠做M3唔夠做MY
因為fusion都係=借ploan,搵傳統銀行借ploan好似好睇過搵虛銀

不過fusion就48個月真零息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞