日本買 iPhone 16

339 回覆
21 Like 107 Dislike
有乜方法可以買到美版 unlocked iPhone 同運來香港?
港版冇esim、冇衞星、可能冇AI
日版影相有聲
美版冇實體sim
結論台版冇以上任何缺點,最強?
玉出スーパー
要平就買日/美
價錢無所謂就買台/加
駿河屋啲 未使用品 信唔信得過
係咪無全球保
依據Apple 保固政策, iPhone、Apple Watch、iPad (行動網路版) 商品僅適用地區性保固(沒有全球保固),若您於非本地的其他國家所購買,需返回原購買區始能進行保固維修。

搵香港藍精靈佢地都可以幫你寄去當地維修
唔係應該睇你部機喺邊度用咩?即喺香港買水貨機就可以用到AI?
識玩梗係拍片㗎啦

60fps=一秒60張相

無聲無影
係日本境內開vpn 呢?
你可以買黎試下
香港唔係講明有AI咩
但未必有 chatgpt integration
佢用chatgpt 幫writing tool 但宜家beta 香港都照用到
點解唔去apple store
因為佢係跟你收到邊個台,唔係跟GPS或SIM咭

只有用緊非日本電訊公司訊號嘅情況下冇聲

即係開啟Airplane mode或者完全冇訊號都係強制有聲
用vpn係咪可以unlock番chatgpt
スーパー玉出有Apple擺出嚟任揀
嗰個係就咁Apple intelligence,唔使上網就做到,而家Beta 版仲未有ChatGPT integrated 喎,就算正式版都講緊年尾先有,巴打係咪分唔到Apple intelligence 同ChatGPT integrated?
你諗多咗 連百度ai都唔會有得你用 大陸機先可能有百度ai 香港機就乜都冇
屌你 你話supermarket 依家先明
就算佢加左chatgpt 入去,個功能都係無多左,姐係話用返apple 自己AI model 已經夠晒做
其實都幾極權
你真係黐撚線,自己Google 吓先啦,成個茶記廢老咁唔知頭唔知路喺度搭嗲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞