[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (44)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
https://www.threads.net/@donald.ywl/post/C_sRF6-hoz_/?xmt=AQGzdr3uv2O3qhC3N74VETiV1lV9QptqJjc-Db160iXn9Q

「講超聯」
港超2024-2025
大埔-九龍城 賽後感受
(歡迎下面一齊討論)

1. 先講九龍城,雖然大敗,但係睇得出仍然有競爭嘅能力🙌🏻上半場拼勁十足👏🏻但係今日最高溫度37度🥵 下半場速率嚴重下降 專注力下降 連輸兩球 要注意體能分配🙏🏻 今場進攻得卡朗一個 上半場表現Sharp醒 下半場比大埔兩大巴西中堅mark死
另外如果keep住余沛踢inverted wing back 效果不大 希望盡快有一個左腳嘅左閘出現🫱🏻‍🫲🏼

2. 大埔,今季一大重點關注球隊!Lucas + Philp 呢個組合令人期待😝 我覺得睇咗3日港超 ,暫時大埔係最入局一隊🫡 今季大埔陣容板凳深度加深咗,爭冠機會比上年更高
私心希望大埔今季可以拎冠軍🫣
有無多啲迪高嘅勇悍照片
壓制力牛基哥利?
公道講句
評論算公道
屯門簽咗般奴,長期效力澳門聯賽,巴兵。
樂觀蛇
0 ball knowledge...
希望每個人大家一起為台灣足球貢獻心力我們要的是成績跟風氣越來越好,我們要美好的足球未來給孩子們一個完善的足球環境

目前誠徵住在全世界國外的的團員們幫忙找選台裔華僑混血球員

不分男女只要資歷完整有實際比賽影片跟俱樂部實際成績提供給團長我我會彙整球員資料一併給三位足協副秘書長,讓他們來台灣參加試訓國家隊試訓能夠成為即戰力就直接頂替前國家隊球員位置,

我們要更強大的國家隊不是輸球的國家隊先有成績未來都好談

有成績🈶風氣國內聯賽自然問題就解決了,球迷全台人民進場支持台企甲台乙聯賽木蘭聯賽我們就能早日商業化職業化

我相信中華足協也在這麼做想通就好先有成績其餘免談這就是台灣運動的現實

我要贏球的國家隊不要輸球的國家隊

印尼🇮🇩足協馬來西亞🇲🇾菲律賓🇵🇭越南🇻🇳泰國🇹🇭足協都看到本身國家隊的問題所在就連中國國家隊也是全世界登載歸化入籍優秀球員進入國家隊成為即戰力創造成績
長期效力先過到嚟港甲,應該麻麻地
咁唔要迪高代表?

輾壓胡鬧銘
代表迪高傷多過踢回晒塘
佢以前踢堅蛇深水埗嘅官方譯名叫般尼
晉銘:嘩屌,直接跳走
屌 我打完一大輪 我好似太認真
佢唔知做咩勁嬲
屌你老母 條波gap造假
迪高踢九龍城就得
踢港隊會出事
般尼從來不易
冇記錯頒獎前港隊職員有件衫做獎品
第二張圖 淺藍色衫
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞