[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (44)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唔好睇到菲律賓,印度咁勁
依兩隊水份好高,毛里裘斯有一定實力
作客印度個場我有睇,攻勢仲過多主隊
但我認為香港隊實力高過佢地,加上主場
贏波問題不大,就算贏唔到都唔會輸
世界排名一定有增長
但作客列支輸既機會唔細
加上列支世界排名好低,輸左扣唔少分
性價比唔高,我地已經夠低排名
唔可以再蝕分,如果唔係就會萬劫不復
世杯外 亞杯外再抽黑籤就死
已經連續幾屆幾咁
其實係我眼中,香港隊既實力應該同吉爾吉斯
印度差唔多,但我地世界排名相差佢地50至30位,係依個新排名系統下好難升排名
吉仔 印度 支依啲全部都係舊排名系統刷分刷返黎加上抽好籤,所以依家輸到9彩都係排90
所以我先話對列支係得不償失
依家都無得變賽程
希望香港隊可以作客贏波吧
眼界經驗固然重要,但排名更重要
屆屆都對伊朗烏豬伊拉克巴林點出線?
屌奶星FPL個save掣喺邊
揾唔到嘅
alt+f4
要喺底襟next
不過黎巴嫩今年主場波全部唔係黎巴嫩踢
「不過對於這場比賽,安達臣有他在某方面的顧慮,但同時他也在乎PR、Marketing、球迷的想法,他會上網睇社交媒體,見到球迷有feedback時會走來問我們這位球迷在說甚麼?經過多重的討論、了解到他的顧慮後,他最終決定接受這個應約。當足總在晚上公佈這項賽事後,他send了一個訊息給我說:『Graeme,你說得對,球迷很興奮,我們的決定做對了。』這幾場賽事並非滿足團隊某幾個人的意願,大家都是在平衡各方需要下、按著我們對足球世界的理解,所做出的專業決定。」

一定係嬲到仆街啦
咩事
其實要做到將一啲已經公開嘅資訊再錯誤傳遞
都真係幾唔簡單 辛苦您了
有feel
啱啱公佈約到列支唔係high都不得了

點解又要反

輸列支我覺得還好 開下眼界 睇下咩叫歐洲優良波

最緊要係贏晒賓、柬同力架
佢幾時死
食弱喇真正市民
犀利在都總有一堆人會信佢講嘅野
明明前面已經係講10件事可以錯9件
由約到列支嗰一刻開始已經知對面排名低過我哋,一輸就失好多分
做乜而家先發現新大陸咁拎嚟講
香港從來無認真對賽除亞洲球隊以外嘅國家隊,嗰啲邀請外隊永遠都係強隊表演賽講真無乜好睇。

今次有機會俾啲香港球員知道吓自己對住所謂歐洲魚腩可以去到咩水平未必係壞事嚟
Yes
但係對pot計法輸左就係壞事
點解香港同吉仔,印度差不多水平何以見得
師兄,呢個世界係有取捨嘅,無得我全都要
師兄,你又有道理嘅
睇吓會唔會有歐洲agent過嚟睇場波淘寶好過啦
列支已經好接近北歐聯賽
南區基哥利 亞哥?
九龍城高佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞