[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (44)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
問李生點解唔雞保利臣
第一場都踢得幾差
可能養到佢做第二個利馬發展荷蘭球探網
據瞭解,繼劉洋因傷離隊後,主力右後衛楊澤翔臨陣也出現了傷情。因此他們兩人及門將鮑亞雄、後腰汪海健都將無緣參加中、沙比賽。

報道指出,主力右後衛楊澤翔在9日賽前訓練後,出現了傷情,從而無法參加10日晚的比賽。

一仔返到上海應該繼續正選
蒙古
姓 杜金馬夏羅,仲唔係華人?
藍浪今季會員岀到?
蒙古屌多兩粒未
諗緊包唔包埋決賽好
一陣買咗會員決賽又唔入場
健B又蝕錢
首先要入到決賽
汪嵩竟然都打假波

中國足球真係黑暗
可能佢地先係真正踢波嘅人
唔罰嘅先係踢緊假波
嗰條友係咁嗌伊高返傑志,一定唔係我
蒙古真係cup到?
要註冊做大埔會員
【 列支敦士登 對 中國香港 — #購票詳情 】

港隊將於10月10日作客列支敦士登,本會與列支敦士登足協商討後,將於球場南看台設有作客球迷區。

作客球迷區門票將於9月12日中午12時於本會官網(https://hkfa.com/shop)發售,詳情如下:

🇱🇮列支敦士登 對 🇭🇰中國香港
📅日期:10月10日 (四)
🕛時間:1930 (UTC+2) / 0130HKT
🏟地點:Rheinpark Stadion, Vaduz
🎟票價:港幣 $350

注意事項:
1. 每人每張訂單可訂購10張門票。
2. 請勿於同一張訂單內加入門票以外之產品,否則訂單或被延誤或取消。
3. 列支敦士登足協擁有門票分配之最終決定權,因此任何訂購不能視為已獲確認門票。
4. 有關門票為電子門票*,本會將於收到列支敦士登足協分發之門票後通知及傳送予成功購買者,請確保訂購時填妥正確電郵地址。
5. 如列支敦士登足協未能提供全數訂購之門票,本會將以先到先得形式確認成功購票者,而不成功的訂購將獲退款。
6. 如有任何爭議,中國香港足球總會保留最終決定權。

*由於門票為電子門票,不論於購買過程中填寫自取或速遞送貨,有關門票均只會以電郵發出。請於系統中選擇自取即可。
士敦登門票,開售嚕
多謝支持國際線手足
https://www.instagram.com/p/C_u02GOM8FP/
VADUZ開始多人?
陣間又有on9 屌 歐洲魚腩 憑乜收$350
飛去都幾千啦 350算係乜
對面心諗:屌 亞洲魚腩 憑乜收€40
通常公海屌嗰班都係唔會飛去睇

唔入場但又要屌
對面︰google隊都收咁貴
呢個唔係人地收咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞