香港運動員 綜合討論區(202)

616 回覆
5 Like 0 Dislike
Rule book咁寫其實當刻真係冇野可以做
係事後有冇人爭取或者檢討咁既例有冇問題
真係冇計了
唔知日本傳媒同個運動員有冇咩報導講下
啱啱google,咁原唱好少少嘅
不過佢廣東話都幾準,原來係廣州出世

佢唱Taylor Swift似乎正啲
https://youtu.be/U9ae3nzJKHE?si=vR0W7TbWseLrRbAQ

上屆有專員但唔知係咪睇pat pat
新年唱夠鐘死心了
大師姐解答

32台話有個唔知日本定中國既女仔打打下WH1變左要打WH2
成績即刻冇咁好

可能睇埋活動能力或者佢地個會可以彈性處理
呢個又係慘
跑到反白眼
我記得上屆 都係主要係捉偷步多
不記名擇名
上屆好似冇乜捉離凳
佢又唔officially 綁實佢,但又唔比你離凳
花劍佩劍都算
重劍有被冚 個pat好似俾張被遮咗一半咁濟 點睇得清楚
要嚴格執行不如裝個感應器 起碼少啲爭議
本身劍擊已經好多爭議 而家仲整多樣 真係睇唔透
我見男子果D 其實都好似係離哂凳 只係佢地太大動作 成架輪椅都抽起左 就冇咁覺眼
裁判剩係睇到藍白紅三隻色
又逼害維奧
仲有 綠白紅
大師姐曲線講pat pat專員把尺正常人理解唔到 我地都好同意
唔俾離凳本身應該怕運動員失去平衡危險同埋輪椅劍擊suppose固定位置攻擊防守避免使用下半身 點知照有人天外飛仙無事 好似無嚴重提高就送牌
佢係運動明星 就算成個飛起都唔會有牌
好開心揀中我問題
見鍾b 同過一位叫河合紫乃嘅日本女劍手合照過
都係鍾意pokemon

佢本身係羽毛球運動員出身,受傷後做手術,點知失敗搞到一隻腳無知覺 ,要用輪椅代步

改打輪椅劍擊,最近索性將隻腳截肢
而家輪椅羽毛球同用義肢打都練緊
仲喺台灣嘅比賽到贏到

有興趣可以留意下
IG shino_fencing
係 唔知係咪另一隻手開以大力到拉起埋張椅
烏克蘭女子都係咁
張椅令到成個連接架都不斷向前推進
對面個選手張椅有四分一離開左台
大師姐都鬧一定係有問題最後陀地冇牌好舒服
鬼佬:成個天外飛仙動作畫面好靚 10分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞