香港運動員 綜合討論區(202)

616 回覆
5 Like 0 Dislike
正常果場pat pat裁判要互換,而果場無,加上睇湯b果個就係瘋狂比牌果個…
佢唔比我地帶手機
早晨呀鍾b
咁最後裁判點決定
歡迎搵我傾pokemon或者玩go
我有打小組贏過佢架,個個即刻比個叻我
歡迎鍾B回家

個人賽我有留意到8分後兩邊pat pat專員係換位架,團體太亂冇理佢

但如果正常要換而佢冇換會唔會唔符合個規例架rule book唔係有寫既咩
我都比個叻你
鍾b
唔記得咗,比牌好嬲
其實呢,我記得之前有人話郭富誠判劍,可唔可以cap黎睇下講緊邊個
Welcome back! 好好休息下!
鍾b helloooooo
快啲教大師姐點開ac啦
其實裁判會唔會overrule Pat pat專員個決定?
我見中間果個根本睇唔到,pat pat專員舉手佢信左就比牌,所以會唔會唔關中間比分果個事?

我見陳浩源打輪椅羽毛球都比球證overrule左幾球司線員話係出界既決定判係界內搞到佢失分,佢勁嬲
其實上屆我係用alumni email黎開,搵唔到體院果個email
我依家都好驚logout左入唔返
唔會,某程度可以睇video 上訴,但好冒險,因為好難睇到,而且會浪費左1個video

我諗諗下其實可能似第二個香港演員,但我up唔出個名
當初我又係讀書果陣開,換電腦要重新登入佢會叫我轉做私人email 登入,果個email應該註冊果陣你有比佢
不過唔好搏唔好logout
呢個唔係安德尊咩
好似好多香港電影演員既混合體,但我講唔出個名
好似有得set備用電郵黎登入?
難睇,佢又搞到咁嚴咁多爭議,最後唔set cam
我換電腦之後佢逼我用後備電郵登入,因為學校果個我入唔返收唔到驗證碼,如果連後備果個你都入唔到或者亂填就真係冇了
我地仲諗左好耐係邊個…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞