[高達扭蛋/盒蛋討論區 21] MSE / FW# / G FRAME / MJG / SDFC / NX etc

196 回覆
1 Like 0 Dislike
福利
已經俾聖鬥士s搶哂
巴打指4子係邊幾個
gk我都有啲興趣
啊!我見佢facebook冇出post, 以為係另一間。
唔該晒巴打。
決鬥有人建模
翠綠暴風 好似有黑影排緊期
神盾 閃電無

bandai 4隻都0消息
估唔到有一日會見到K澤收到歡呼
k澤返黎咪繼續aoz aoz 出下.5彈又一年
wing / seed呢啲熱門野當透明
條撚樣又搞新IP....
MSE AS GQ懷疑人生
其實佢做爛頭卒開完比人接手唔係問題
問題係接手果個去撚左邊
MSE都叫有出,AS同GQ得返換色,唔想搞不如宣佈死亡啦

特別係GQ,網上扭玩到4次再販都SOLDOUT
明明係賺錢LINE都唔出,真係搞手只求打個和?
mse aqua Gq 3條line都應該賺
mse k澤好似係話通販蝕

但3條line都好似唔想出咁
feel 到成個dept都躺平 孤兒仔咁
Mse 通販蝕 根本係自己攞嚟衰⋯⋯
理論上輸唔到,唯獨機體選角永遠奇奇怪怪
近排選角 同可換性開始變好 QC開始變劣
真係
我都係比多一彈機會佢
再用軟膠就棄坑,見到啲軟膠就唔開胃

放假冇野做手痕
把gk孔雀同蝴蝶未到 拎把村正頂住先
比多一彈 咁你準備退坑都得

起碼半年前排期生產
下一彈 啤膠個時應該極低匯率
根本一定溝稀d膠降成本

除非上面一早換人渣旗啦
我以為係bandai轉用環保膠添,模型都俾人鬧D膠差
擦膠咁軟,又易甩又易彎,新自由正義d槍同盾唔知咩事
上set rf最容易爛嗰件件吹完風筒個手感勁恐怖
幾時再出人氣角 wing ,wing電影版,seed,seed d,g gundam,依堆大把主角5子,有排佢賺,

就算出wing seed d 雜卒都大把fans會量產,

狗仔巴古系列出到mse應該好多重裝可動玩法
巴古 飛彈/炮裝 已經分開 可以入2彈
換埋橙色加隻角 出.5 都得

都唔知marketing班仆街 係咪想d 人氣機留黎救命
結果留到斷line都唔撚出
紅迷大手出左係通販 如果ex出埋隻藍迷2L咪幾好
但估佢唔到出ex32 power loader

上晒灰,好想快啲砌完
出藍迷2L的話,想佢出埋紅迷改
反正把大劍差唔多
一年3/4彈通販 4/5隻ex仲要咁有特色嘅選角真係唔知等唔等到
你出華爾茲5子 +杜魯Gay斯 一盒過三千蚊我都心甘命抵課落去
通販蝕,又唔出多d ex, 想幫都唔得
600真係即屌,睇到800個下眼都突埋
雖然係uc撚但真係好難落搭
仲要隻角on99背面偷膠使唔撚使做到咁絕
Seed四子,目前香港同閒魚都有人整暴風,閃電同神盾得人地分享自己整,搵唔到gk,決鬥好似覺眼有人開團集單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞