警世:外賣平台Keeta勁pk,對步兵簡直當作地底泥

360 回覆
178 Like 703 Dislike
睇得出你熱愛中國文化
天將降大任於斯人也
呢鋪靠你拯救世界喇
cls 寸到
Keeta最差應該係請咗你呢啲送個外賣都2粒鐘嘅廢物

個客真係可憐,要餓咁耐

不過好彩keeta 機制好,一定退錢
你見佢開咁嘅post 都知佢智力⋯
步兵
你試下外國送
正常係會踢單
諗住上黎圍爐|,結果俾人屌到敗走
屌你老母 pg??????
咪踢爆啦
Keeta 請埋咁多弱智人士
我吊你老冒幾時含家產仆街死
超哥盡快d拆關
等一車車美團小哥落黎內卷
er...雖然熊貓袋鼠搵代言人係on9

但唔見得keeta有乜優惠俾左 $150-$20呢D基本野唔可以稱上優惠 仲未計keeta d幾蚊附加費高過熊袋
大家為咗美臂少少優惠/人工就轉用同做咪遲早搞到佢獨大收割,知佢係中國點玩法嘅話,正常有良心都唔會用佢啦
死傻閪外賣仔,屌完就死返去送外賣啦柒頭
想講最初foodpanda deliveroo同uber eat做既折扣價比起keeta平勁多
係依家加價加到痴線令keeta睇落好似平少少
步兵冇預佢行咁為何要分類
一係打中文「仆街」,一係打拼音「puk gaai」或字首「pg」,一係打英文「fall on the ground」、「jerk」、「screwed」等。
唔係 我一直揀單黎做
除左佢啲每週獎勵拎唔到之外
完全冇影響
你會唔會話人旺角唔應該打MK, 應該打MG
點解樓主會覺得笑佢嘅都係keeta打手,就算你個標題將keeta轉做foodpanda都係會俾人笑,同埋我真心唔覺得呢件事上你所謂嘅打手會對keeta起到啲咩正面作用
原來就係你個仆街,搞到我等左2個鐘
講真既 有其他外賣平台 消費者咁係揀一個抵食既平台用 理撚得你步兵辛唔辛苦咩 之前叫deliveroo 等撚左成個鐘先到 屌鳩個客服 就話條友接左兩張台 送完a先再送我到 咁我啲嘢食都凍鳩哂 啫係玩鳩個客啫 但我叫keeta 送餐就快到一個鐘內就送到 點解唔揀keeta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞