[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
大陸用iPhone 嘅人都唔少,真係整個閹割版淨係植入文言一心都唔奇,順便包納埋香港
11 pro換唔換新機好
點解要去台灣買

不如Google下閃退
主要中國台灣,
又話自己香港人,點做到無中生有彈個閃退出嚟
我喺香港真係冇乜聽香港人講閃避
有都係得啲腥香港人
Esim
冇閹割
睇左Apple 香港同台灣個官網,香港個網 apple intelligence 真係冇提到有chatgpt,而台灣係有。
今年港版iPhone 16唔洗搶買
上次發佈會開始已經無將香港單獨講,直接用China包括埋

加上未有國安法之前emoji已經無青天白日滿地紅旗,點會有得用open ai
反正都用左咁耐,用到爛先換啦
搞咩?跳左掣?

唔係想聽咩既問題,而係由你把口講呢番說話出黎無咩說服力
係都要人講到咁白既
唔同model
iphone15pro
A3101 日本
A3102 台灣
而家係咪愈平愈巴閉?睇黎菠蘿包1蚊個陣你都未出世
都係果句啦
一時唔記得有幾撚奇姐
你打閃避 我都唔會屌你係傻仔啦係咪?
你短短2個POST 2個錯, 唔通我又屌你係弱智咩?
你個腦有問題姐 你一開波都唔信我係香港人
單單一個字就屈左我係大陸人 我講乜你都覺得我無說服力架啦
點解無說服力你都講唔出 你憑咩覺得無說服力?
連登仔就係好似你咁, 乜都屈左先
又到每年心大心細換唔換既時候
我係未出世呀
不過起碼我係香港人, 見証過香港物價
你出左世都可以同我講下當年CE點分GRADE架
其他國家版本應該有得炒
遲早既事
以前冇國行就炒香港

依家擁抱大灣區一齊閹
等睇玩爛其他國家既14日退貨
back soon未
水貨iphone邊到好d
我愛華為!!!我愛華為!!!
大把人都屌緊你打啲強國字眼,咁都叫我屈你?
你屌晒全場啦笨柒

你打強國字眼跟住又話自己係阿叔,又話咩媽咪麵賣1.5個陣人地都未出世,好老講講句,我有印象既時候媽咪麵最平都賣緊3
蚊起(大概),姐係話你年紀起碼都大我一截啦,響香港生活左咁多年,都照打強國terms就抵屌啦.
仲係錄影既話係咪可以屌tim cook老母?
今年一定講半個鐘部機啲硬件點樣用Ai
直接飛日本買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞