[推到完場] Apple  Event 2024 9月10日 凌晨一點 It's Glowtime.

1001 回覆
28 Like 19 Dislike
而家最平M2 mini都$4599喎

$4599: M2/8/256
$6099: M2/8/512
$9999: M2 Pro/16/512
Sor 我講緊Mac mini

啱啱先get倒上面講緊iPad mini
Reseller退稅方唔方便?
如果要整機,喺香港都整到?
要買都係台版日版
又冇gpt又冇esim
我試過問hk Apple store,佢話如果係d通用硬件壞可以即時整好,除非唔好彩壞例如eSIM就要訂件整
如果去日本買 係咪就用倒apple AI?
留名
如果係講用AI,澳洲應該都唔會有咩問題, 話晒都係5眼國家
反而歐洲可能會有問題 歐盟自己搞出黎
iphone 自己個AI 都冇咩用
佢介紹d 功能舊機用chatgpt 都全部有
當 Apple Intelligence 推出後,正式使用的方法則尚未可知。Apple Intelligence 在中國無法使用,而香港則有自己的 App Store,所以是否受影響則為未知之數。

from hk01唔貼lin

咩AI 都好, 睇怕都係共享榮華
仲有個apple 自家AI 既
不過到時俾你用, 之後美帝到時唔高興都可以唔俾封咗佢
文心俾都唔L用, 唔好到時迫你唔用就冇siri, 雖然本身siri已經好廢
12pro max值唔值換16好
今次又咩價位
AirPods Pro 3
XS 決定今年含淚換
本機做到又唔同嘅,繁忙時間搭鐵gpt load空氣咪企左係度
傳就傳下年出3既
機場有apple store? 定係有reseller
知唔知邊個機場有
其實airpod 4有ANC 咁同pro 有乜分別
Reseller
桃園機場有間 Ever Rich
正,過多個月去買
想八卦外國買機保養要點搞,如果買左care+係咪都要照去翻原來國家士多整
工作用mini
平時打機睇片用pro max
如果唔換pro應該都抵,反而pro唔加ram就真係有d on9
我早你一代
點都要換,容量常滿真係頂唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞