正式宣佈MM呀SA就係女版大J!!!

315 回覆
85 Like 1249 Dislike
你個名
呢樣嘢就好似我哋屌支那人咁
支那都有好人
但連登屌都係話支那人冇一個係無辜
因為大多支那人俾人嘅第一印象就係仆街 閪 抵撚死

連登仔俾街外人嘅第一印象都係負面
唔駛出真名講嘢就可以老屈 帶風向 甚至令到現實嘅人社死
咁又唔怪得人哋成個連登咁屌
正一傻閪嚟,唔出聲由佢慢慢無人講咪算囉,公然開連登仔波,有撚排畀人追擊

以前高登仔俾人感覺都無咁負面
依家連登仔就係一班憤世嫉俗 咩都屌一餐 嘅網絡白卡
你有冇諗過佢就係想咁?keep住個熱度 好似河馬咁
一陣又話你哋網絡欺凌
你啱晒,人地錯晒,得未
除咗連登,仲有咩地方會有班人開po聚埋一齊去網絡欺凌?
仲要連登係真係擁有流量有影響力,
再講我唔覺仲有幾多正常連登仔,
九成九有關公眾人物嘅po,
內容都係充斥住惡意評論
如果佢真係咁諗就仲傻閪,已經自己走咗出嚟開台,日日畀人屌仲邊有人肯落廣告?
threads係腦殘
兒燈仔話係就係啦
其實就算佢哋一竹篙打一船人
你本身冇屈佢嘅又點會反感?
係你對連登仔嘅歸屬感太高?定係你都情緒有問題?
佢今次係因為連登仔唔止搞鳩佢,
仲因為佢而令到佢嘅朋友名聲受損,
咁樣先唔開聲唔得
上兒燈上到佢咁上心,痴撚線
唔講以為兒燈養大佢
連登幾時有屈佢
最多都淨係屈左chucky咋喎
幾時有逼佢辭職 呢度個個post都話佢大波
同佢辭職有咩關係
我都想講
雖然自己上緊連登
但佢屌連登仔我完全無感覺
完全唔知d人咁上心做乜
唔講以為果堆人都係阿氏保加
因為呢班人人生九成時間都係上緊連登,
上連登上撚到當撚咗連登係自己屋企咁,
人生除咗係個連登仔,什麼也不是
唔係咩特別人物 唔需要特別講
依家又出story千字文講
其實好多人上連登都係自動filter晒所有正常嘅留言,一日有咁撚多個post咁撚多個留言,佢哋上連登嘅時候就係一路碌碌碌咁去搵一啲juicy啲、唔正常嘅鳩嘢去笑吓,最後就講一句「連登真係白卡集中地哈哈哈,睇嗰個都on99」就完
某啲連燈仔見到女人稍為正常啲就做狗公
日日夜夜開po捧埋啲狗屎垃圾上位
成鳩日連登就畀呢啲狗屎垃圾嘅po洗版
結果又畀人屌返轉頭
好心佢哋咁恨有女
正正經經去叫雞啦
我唔會反佢
因為根本就唔識佢係邊個
亦唔會佢因為地圖炮哂所有連燈仔而嬲
某啲連燈仔係on9呀
鍾意捧埋呢啲狗屎垃圾上位
畀返呢啲狗屎垃圾屌都抵
咁呢啲po上哂熱門嘛
講得好
呢啲心機po真喺得職場屎弗女人睇得明
明面洗底扮fd 暗屌chunky擺阿姐款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞