正式宣佈MM呀SA就係女版大J!!!

315 回覆
85 Like 1249 Dislike
臭雞 單飛都未做大已經咁臭串
做大咗 仲唔即刻俾綠帽老公戴
而家直接del片del comment就算
講多兩句就話你係hater
On9 SA
所以都係易拎最好
幾時拍AV
MM新片又柒出國際 廣告片都激到當地日本人寫blog屌佢地
https://lih.kg/3544029

炒車黎講呢單夠哂經典
笑撚死 講咁多但連登仔而家黑人問號緊
你係咪on9問一句都話屈
咁咪屌果D造謠嘅人囉
地圖炮屌哂所有連登仔做乜
佢地自己上嚟開post帶風向果陣又係唔係連登仔先
又借打"連登仔"稻草人來搏出位

係就指明道姓, 邊個post邊個user
真係冇乜人想知MM點,唔好一碌竹打一船人。
連登好多都係鳩up
撐乜撚佢一個 連登仔就係咁膚淺 淨係識撐唔撐
作為記者又好 kol又好 出鏡又好
知道連登有班咁撚恐怖 不求甚解 隨時老作嘅人 對呢行嘅人係絕對壓力
不過網絡就係畀你呢班人發洩
一味腦補 人無完美 一有少少野就屌到人地底泥 絕對邪惡 少少跡像就覺得自己好了解人

到最後就算發覺自己錯左 只會話「你預咗啦做呢行」將責任推到一乾二淨
我就睇質素片嘅,我理得佢主持咩樣高矮肥瘦 似你班垃圾連登仔咩
仲要理人地咩身世背景有冇爛面 on撚9
垃圾連登仔
問題係成班好似白卡咁 今日屌完呢個 聽日又屌第2個
有時真係想連登實名制 起碼唔會有咁多on9仔講d白卡野當好笑先
成班唔識中文
人哋話你屈chucky 唔係話你屈佢
同埋佢老公消防嚟
邊個連登仔無俾其他連登仔屌過
呢個真係
係咪痴撚線
前面先話自己想走出去外面體驗
最多澄清唔好屈chucky閪上司咪得
咁又點樣連登仔逼佢辭職

唔通我話超哥係閪上司
三司十六局就要辭職 跟住入我數?
一睇個呢post就知連登幾多痴線佬

個個好似當左連登大家庭你屌連登仔即係屌我咁起哂鋼鬧人
起底見到樓主鍾意炎明熹,知道係咩品味
yes
不過佢長篇大論都預咗冇乜人真係睇哂喇
連登仔依個稻草人真係好好用
你屈完人 人哋唔可以屌柒你?on撚9
On9
連登撐佢但係連登仔講錯嘢屈錯人就唔可以調返連登仔轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞