正式宣佈MM呀SA就係女版大J!!!

315 回覆
85 Like 1249 Dislike
成班廢物勁雙重標準、嚴人寬己
一講連登仔就要分好清,一單還一單,唔準一竹桿打沉一船人
但平時對待其他群體 (南亞人、黑人、中印韓、巴勒斯坦人、俄仔) 又唔見分得咁清,成日講最好全部種族滅絕
睇黎你好自豪做憐登仔, 不如同老鳳一齊坐監掹鐵
佢地自己買外賣等兩個鐘攤凍哂跟住話人難食又點計
仲有成日笑9阿Sam
其實好簡單
邊個對號入座咪講緊邊個囉
其實唔想俾連登仔屈咪搵份唔駛上鏡嘅工 你拍得片做得youtuber就預左承受俾大眾討論嘅壓力
最仆街係chunky
咁人地係唔想假當真 笑鳩SAM既真野又真係唔算假
自豪自己係連登仔都算仲要稱兄道弟幫其他連登仔出頭先勁
心裡而明知個答案就係連登仔
好撚好笑 "正常連登仔"
係咪要好似殘奧咁分埋等級

連登都有小粉紅幫連登仔出頭
幾時建埋國
仲有勁多肛交型連登仔
好多呢d所謂網紅都好撚天真
一邊想食到網絡世界帶黎既紅利
一邊又要怨網絡世界既負面聲音

建議班發明星夢網紅夢既去睇下Joeman果條成名的代價先
https://www.youtube.com/watch?v=X6X33N3zAms
你咁講同啲人話出得街預咗比人打有咩分別?
你返工俾老細鬧你都可以選擇唔做 既然改變其他人難 自己又頂唔順點解唔轉行呢

我冇話佢上網俾人話係啱 但做娛樂圈一直都係咁 以前八卦雜誌咪同宜家連登一樣搵野笑你鬧你

你出街俾人打你自己控制唔到 但你唔想俾連登仔話咪唔好再出鏡囉 唔見你一排唔會有人理你
一邊話連登仔話網絡世界所以唔做
另一邊自己條channel繼續出片
矛盾到

講真不嬲佢係連登都唔多負評
就算淨計MM
Sam Chucky Natalie要受既惡毒聲音一定係最多

成單野根本似比人感覺似驚得罪大台搵連登仔食死貓就真
你係我個名?定你覺得自己好理性?
我問一句咋喎?你老母生撚漏咗你個腦?
問句嚟又點撚樣屈呀?小學畢業未?
紅字威啲?擺明就同緊你啲無腦狗講啦
話緊你冇腦就躝返入去你老母隻臭閪到呀
就係因為連登太多你呢啲冇腦狗

一句問句,你呢啲冇腦賤種就屈返人轉頭
先要改返個名叫你呢隻死人狗走撚開
屌你老母
毒撚/mk集中地你估浪得虛名㗎?
9成連登仔返去現實咪變返隻冇腦嘅鵪鶉
我幾時有屈你隻賤種生滋狗呀?邊句?
女大J 係另一個呀
咁嬲做乜呀?阿Sa妹唔俾你屌?
咁依家已佢咩姐?唔好係到鳩吹啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞