正式宣佈MM呀SA就係女版大J!!!

315 回覆
85 Like 1249 Dislike
証明chucky同sam內心強大
癲雞
唔係有e類平台,d 垃圾YouTube channel 會紅得起,IG kol YouTube follower 次次都直線上升
現實生活加落連登
想唔講又唔得 俾人以為阿邊個逼走佢
玩鳩又唔得 一陣以為反串
咪是但作連登仔加少少心聲
咁認真做乜
依家屈埋你做雞添呀好未
睇到呢個cm係咪又打多篇千字文story屌連燈仔呀
cls人地消防 比你屈水炮車藍絲
其實我都黑人問號...
但事實係最近MM班新人D片真心唔得...
有個男新人做訪問cap到...完全唔想睇

Anyway, 等睇10000訂閱Q&A
支持我SA
我唔信我SA會同狗結婚
總之你批評我 唔滿意我
你成個連登每一個acc就係冚家剷仆街

除非讚我靚女大波咁我就當睇唔到
自己睇唔開 就入連登數 咁同粉紅有咩分別
連登仔咩都錯
成班mm根本就係典型香港人攪,連登⼀直好多人支持mm、米紙呢類social media。
但總有人會屌,無論有理無理。但班傻鳩永遠睇到人屌柒佢,唔記得同樣有人支持佢哋。
諗起黃子華個二五仔說法。https://youtu.be/IvuefctDBSo?feature=shared
係呀,我又要care又要睇
不過我剩係睇到d屌我既
哦,你又屈我。啫係成個連登屈我啦
乜撚野靠連登多左人識?係因為我既努力
我屌晒你地班連登仔啦
有啲傻鳩開幾十個post話佢大波嘅時候又唔撚澄清 又唔撚埋怨俾人屈大波

有其他非讚美嘅討論就死出嚟喊驚

正宗死港女
借連登谷完人氣 有着數嘅時候就攞到盡 冇着數就屌晒鬼
晨早講咗MM只有elaine屌得過
係都咪撚話,好多人當兒燈係歸宿
兒燈上講既野就係真理
洗擇人?你咪咪撚睇佢
即係連登啲post令佢想走?平時明明見佢已經係受歡迎啲果個
原來佢介意人屈佢同Sam扑野
退訂MM啦
痴撚柒線,死八婆
連登有大班社會垃圾影響網絡討論
當然社會比例上都係廢物多過高質人士
只係網絡比較多垃圾憤青集中地
建議開個身家五百萬up證明先可以入場討論嘅論壇
隔離成班做基層毒撚冇錢仇女d怨氣
其實係香港
如果你做公眾人物
唔多唔少都要有啲反社會人格嘅特質
如果唔係都幾難頂得住班連登仔
做media唔可以屌7人?on79
女版大J 以為講緊龍心條女
咪就係你呢啲柒頭皮搞到人哋出千字文,大J直情係人格有問題,你就走去屈佢係女版大J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞