[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (36)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
可能老細諗住通關 減息 生意會好咗
點知通完關生意仲差
息口仲你咁高
咁都係做下定期 買多年美債算
其實儲定個準港超班底先升未必差
夾硬升咪變第1季 ssp
垃垃係咪又懷恨在心DJM金銀灰
宇仔又…
hkfcsoccer

1st Team 24/25 coaches!

Chancy Cooke – Head Coach
Anto Grabo – Technical Advisor
Paulo Carreiro – Assistant Coach
Gilles Meyer – Assistant Coach
Justin Wah – Goalkeeper Coach
Shaun Melwani – Performance Coach
Anson Lee – Analyst

港會 24/25 教練團隊
主教練: 谷卓斯
技術顧問: 基保
助教: 福保羅
助教: 邁亞
守門員教練: 華國英
體能教練: 梅万尼
技術分析: 李俊賢

@paulinhopierry17 @gillou.meyer @shaun.melwani @melwaniconditioning @leeanson4

港超FPL啲分未完全Update晒?
佢話我得26.5分,明明我本身有P Chan,11人加埋應該有52分
唔按垃垃個套的話就係壞心腸
多謝巴打平反 認清垃記
我計左啦,MOTM來
https://www.facebook.com/share/p/6eexuR5WwHiffLDo/
用自己嘅方法帶罐裝啤酒入場
想問問賽事重溫要幾耐先擺番上去
港超ppv 沒有賽事重溫
如果免費播就東網有
港超係得旺角場唔比
北肥而家都唔睇北區,明明北區有比賽,佢走去睇理文,終於脫粉
佢真係升先出聲啦
港隊加油
贏一場加到5分幾
咩事 我講錯乜 意見唔同都我?
話會升超嗰啲,8成最後都唔升
考慮升超嗰啲,差唔多100 %都唔升
五點屌完依家唔知量完地定瞓醒再屌 似你有病多啲
咩事 我講錯乜 意見唔同都唔得?
8隊最好啊
個Pool都冇咁多有能力球員
就算得返6隊流浪都係咁搞
唔會出邊多左球員人工就多左
如果東亞盃前啲比賽贏哂 可唔可以入番150名以內
之前幫南區做波衫model果位女球員轉左會去公民
雷仙奴有球半空龍tap in炒咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞