我在瑞典追逐極光的尾巴

282 回覆
73 Like 3 Dislike
70-300
我二月中去,要預著幾多件原衫去
我二月中去,要預著幾多件原衫去

著到唔凍為止

孩子沒有錢

不過一去旅行就想瘋狂影相
但係又驚阻住啲朋友

獨遊

一個女仔 有啲驚

幾大?識照顧自己 走出COMFORT ZONE你會覺得世界好大

岩岩好18

18歲剛剛好自己出走下睇下HAN唔HANDLE到
話俾自己聽無野難到我
BTW絲打等爆PM

然後你就會中旅行毒 三五不時想出走
推到60正評
前一日POST少左夜晚同個韓仔同個大陸女仔去左ICE BAR飲左杯

最後一日嘅景點係drottningholm palace
交通有點遠, drottningholm palace係皇室成員住室,超級大,可以用你一日時間
有幾個廳,而且每個廳相距有D遠,我地只係去左參觀drottningholm palace

基本上都金光閃閃,好多畫像

超大個花園,行到盡頭又係另一個廳

依張床我覺得最靚

係度買左手信就番Kungstragarden影最後一輯櫻花作結
最後留影希望唔悶親大家

[img]https://farm5.staticflickr.com/4384/36671773172_4b7a73c785_b.jpg[/img
突然有一道好柔嘅光線

成個追逐瑞典極光之黎到依度完,多謝大家收睇
有興趣FOLLOW下我FLICKR https://www.flickr.com/photos/ricky815
不定期UP相
IG:[url]https://www.instagram.com/rickycheung815
[/url]
話說我8月中去左日本富士山行山,遲D會出POST,希望大家支持
補番上面幅圖
點解你成日去旅行
點解你成日去旅行

都唔係成日

但係又驚阻住啲朋友

獨遊

一個女仔 有啲驚

幾大?識照顧自己 走出COMFORT ZONE你會覺得世界好大

岩岩好18

話俾自己聽無野難到我
BTW絲打等爆PM

去左澳洲跑步 之後中哂毒

但係又驚阻住啲朋友

獨遊

一個女仔 有啲驚

岩岩好18

話俾自己聽無野難到我
BTW絲打等爆PM

馬拉松?
2月去abisko 零下廿幾度
都係著件淘寶打底衫+columbia diamond 890 就夠用
褲就花園街, 鞋都係淘寶
反而手同耳仔就唔夠暖
live

多謝

12月會去abisko
諗緊住2晚定3晚好

我三月留左四晚,如果係專程去睇北極光留多幾日會好啲,去到咁撚遠如果睇唔到真係白費心機
利申:四晚都睇到

勁啊

果陣留左四晚
晚晚都爆到七彩
仲見到粉紅色極光
live

多謝

12月會去abisko
諗緊住2晚定3晚好

我三月留左四晚,如果係專程去睇北極光留多幾日會好啲,去到咁撚遠如果睇唔到真係白費心機

勁啊

果陣留左四晚
晚晚都爆到七彩
仲見到粉紅色極光

live

多謝

12月會去abisko
諗緊住2晚定3晚好

勁啊

果陣留左四晚
晚晚都爆到七彩
仲見到粉紅色極光

一個女仔 有啲驚

岩岩好18

話俾自己聽無野難到我
BTW絲打等爆PM

馬拉松?

係啊

一個女仔 有啲驚

岩岩好18

話俾自己聽無野難到我
BTW絲打等爆PM

馬拉松?

係啊

勁,FACEBOOK有個台灣人去世界各地跑馬拉松,南北極都跑真心勁

岩岩好18

話俾自己聽無野難到我
BTW絲打等爆PM

馬拉松?

係啊

勁,FACEBOOK有個台灣人去世界各地跑馬拉松,南北極都跑真心勁

不過其實我跑步廢

岩岩好18

話俾自己聽無野難到我
BTW絲打等爆PM

馬拉松?

係啊

不過其實我跑步廢

做下運動冇話廢定唔廢嘅

登山遊記呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞