巨商討論區 等出呂布 7

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
狗女台服最快下年初先出
你等得黎都出咗印冥
如果要睇樣唔理強度,咁你鐘意點玩都得
印唔係仲貴咩 4隻權能
升到 賣時間啫
買藍娃孤娃 都係幾千萬嘅事
入團可能有人送添
賺一日錢已經買到 藍娃孤娃果娃

真係唔會咁玩
擺檔賣好多都幾千萬嫁
入團打大聖就會係易事
有團就另計啦
慢慢等你打到2000分都仲得
唔完美派
一件120裝都差唔多補番果百幾點
新手升隻250龜真係咪搞
高手們會叫你退巨
咁係你唔會肝啫
唔代表係難升
雀天虎天就好多出到完美,
龜天上幾個post都係建議新手250左隻馬,
龜唔洗再額外吸直接出龜天,
差50點紅利左右接受到就得
留返比d高手們肝到完美啦
我廢柴黎
其實天王唔完美係無問題,反正覺醒完都係唔完美
無話你錯只係真係搶口

btw我自己都係完美虎天起手不過無你咁勁,由0開ac前後好似玩左成4~5個月先出到都小痛苦 幾漫長
而家諗翻可能新手黎講 過到自己個關既話真係無必定要完美250+250
少都係少得一百幾十點,真係無乜大分別,而家仲要有覺醒天王,完唔完美合影響更細
玩得舒服啲都係好事總好過未升到完美已經棄驚
玩得巨商個個都搶口嫁喎
不過值得討論既位就係
假設不完美天王相差150點到底影響左d咩
從來無叫人一定要出完美,上面都係舉個例,新手出隻完美天王,250白衣兵都未吸到,仲未計一轉二轉,所以叫人唔好搞傳說住咋

btw你俾我重新玩過,我都唔會出完美,傻仔先完美因為爭幾十點真係無乜分別,同埋覺完都唔會完美,不過呢個係心態問題,成日覺得難升難升,咁真係唔覺得會玩得長
唔係喎,我唔搶口架喎巨商炭治郎,最多請人食馬牌
不完美天 如果差完美150點 想問覺完同完美既覺又差幾多點?
龜天齊裝+日冥冇高武打5段有冇咩心得?
避到火龍但啲怪冇集中唔夠快秒曬
對角嘅話又係好易散怪冇象神控天
真,傳說好難搞,唯有不停改低自己接受範圍
同自己講,呢隻花瓶回魔黎架姐,洗乜完美丫
呢隻食陰既,我念陣用唔著佢幫打,又唔洗完美
呢隻要個抗性架姐,粗粗地2百令lv合得啦
你日冥係咪唔夠硬呀
佢挑完幾秒要再挑先吸實怪

咁係你未比人屌過姐
第5段日冥出去坦+召龜,全隊拉遠少少避火龍,主角鐵娃上前,快手殺哂3隻淨返隻龜天,鐵娃+弓手慢慢磨死佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞