巨商討論區 等出呂布 7

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
你係課長新手咪出番幾個二轉倉 將d要用傳將既兵無想300 再升到2轉入倉再轉國 兵仔同1轉200就轉好快升
新手升lv太慢
一律唔建議出天王冥王之前搞傳說將
課長更加唔洗慳d入藉
有無帶王巨漢,實測王巨加果娃d兵仔比人摸一兩下都未死,隻主可以再坦多幾秒
建議比多少少整把 覺雀武先
5隊道士都夠打 無武同有武真係好大分別
溫故知新 - 勸世
奉勸新手,冇團入都唔好亂入D邪教企街式收人入團既團

某團思想及慣用技倆
1. 指控佢團外掛時,立即扯埋其他團落水,講到自己唔係唯一
2. 好鍾意叫人攞証據出來,講到有証據就叫官方封佢AC
3. 有証據後:「唔係我,唔關我事,一定係改圖或者屈我」
4. 自己團以外D人,全部都係戇鳩
5. 團友買賣打少個0,或者死藥當生藥,踢走左個人(分身)之後,就扮冇事
6. 投城又會開分身陰D 陰D 投上去,搏你睇唔到。俾人發現咗,就會話條友已經踢咗,唔關我地事
7. 個團D大佬割緊韭菜,你估真係咁好收新手? 7個團,目的就係要班新手幫手升團經
8. 專恰新手,D新手唔知價,專登開高過巿價賣野俾人
9. 入團要留手提電話,入佢地whatsapp group,離團視作背叛,然後會於whatsapp group數臭你,仲會隨時俾佢post電話係佢地個DC group
10. 聲稱自己whatsapp group一日幾千個訊息,800人群組,睇住幾百個巨商團友,但係漢陽開雪人,永遠都打唔晒
11. 內部人士開分身出四通做戲俾其他人睇,塑造自己係被害人士
12. 以為自己係巨商救世主,要不是ST,台巨早就執笠了
13. 佢團裡面D人個朵臭到飛起,用外掛用腳本用到出晒名,尤其係小南,敗走台巨之後去熱巨,熱巨收皮又番來台巨,某forum可以搵到佢D英勇事蹟;
14. 巨商界風紀委員會,打怪區企係度會俾人摘名,寫低你幾時幾分企係度掛機,然後上報俾你團管理員知
15. 黨式管治,唔俾自己團友同街外人組隊升Lv、打怪、俾人發現就要踢,篤灰條友仲可以有加冕
16. 覺得自己好勁,所以惹人妒忌,總之自己D行為就一定冇問題

持續更新...
台冥嘲諷時間太短,坦得5秒時間,比你4秒打左一隊,另一邊個隊一完嘲諷都有機會打到本陣
原來仲有更新
依加加多隻果娃就算穩定 打兩三隊都唔會話點死
好好笑
唔整d兵位都冇野升 一係直接升舊印 不限國籍
而家兩隻新傳既減抗係咪夠頂一隻印冥
係既話其實係咪可以出完兩隻傳帥先出印冥
雖然新新水應該要等到下年7,8月
新手都係塞吓MP女
如果咁快開始練白衣兵,白衣同二將倉條數都幾襟計
新手最多咪打火蟹,俾你出完一隻完美天王都未升好一隻250白衣兵,無效率㗎
呢個版本出完覺醒天王先開始搞傳說都未遲
傳說唔係俾你代替印冥,係全部都要出
同埋印冥武仲會分點數俾天王
新手真係會出到完美天王咩
升到退巨
大把人完美天王起手
我無雙經出隻完美龜天都係3個禮拜
咁易就退巨不如趁早退啦
而家邊有人天王唔係完美 台巨咁多倍經 又有大聖d經書比哂龜食好易上250
唔係課長 最多每月幾百
依家用緊任送嘅時裝劍做任升lv
但7日後就冇
到時唔知用邊隻做打手
真,根本好易升
以前無火蟹無大聖d人都到肝到完美啦
宜家出隻天王都嗌辛苦,以後冥王傳說點升
當你所有野都鳩合,仲有覺醒天王要升260,3000e經無走雞
出天王前主角狐娃打哂
之後就天王做主力
ching搶口到
狐娃都係7日
完咗係唔係再買
一開始都送過一次
1轉嗰陣拆咗落嚟冇咗
講真wo
巨商真係肝同錢缺一不可
唔肝得,一係就收帳玩,玩一排唔岩玩又賣返個帳出去
每日做日任都可以換一日狐娃
主角升到210就去買個永久狐娃
唔該巴打
我都知係全部都要出
只係個先後次序姐
最緊要係印冥好柒 水傳係囡囡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞