巨商討論區 等出呂布 7

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我都想覺哂4隻
而家先準備第2隻
想問下龜天雙開出技係唔係會lag
估:可以好似呂布咁,可以透過重新施放嚟轉位,然後有幾秒cd 咁,唔使等成招技完先再出。
我睇到話好似洪吉童咁改,放一下技持續扣mp,可以隨時停止。

大巨集時代你話呢
弱弱一問,我日冥放兵陣最低個格,個詛咒平時會去左啲召喚物到
但琴晚係咁死日冥,發現個詛咒唔知點解直接落左日冥到既??
https://youtu.be/yce_BRpuu2A?si=B9Ze5nMQBGOaOT54

重點:
1.媽祖改技能,變成唔洗等就可以喺第二個位置出技。
2. 可以設定技能開場即放,包括念陰印冥同千代女,掛機隊又贏
仲有屬性陣法又可以升級,最高十級,材料應該有變多
龜天陣第一隻傳說可以改出媽祖/狗女
零經驗新手
如果跟#1新手起手建議
朝女起手出金仔(全隊加法抗),申砬(過主角一轉任用)>87信>轉國做任>100信
咁轉國轉去台灣男主(要用葵花寶典?) 再出雷公3轉,西槍>100信後出雀天 台冥 咁玩?
會課金 一開始搞4本孫子先?
sorry 琴日做功課啲資料都係舊 原來孫子係5本
你朝男起手就得,咁咪慳人妖書
孫子唔急,你要位果陣先課都未遲
一開始要課既係入藉,水精風精,朱雀符
係wo 咁快就突破盲腸
人在加拿大 仲掙扎緊玩麒麟定國際
傳說將永遠最尾先搞 留錢買封珠封書
咁咪可以唔使出新火傳
應該唔洗了
撞咗阿莫
正常人都玩麒麟服既 雙經都多d啦
國服係可以冥石出神獸天王 但用時間堆出黎
同埋國服冇抽抽 變相d 225裝都唔平
我都決定玩咗麒麟服先 始終之前無玩過 睇中文學吓野先
整雀天等呂布
另外想問韓服個64位元係測試服定韓服更新咗? 加上用4k mon玩真係有少少眼都痛埋

之後雙開幫自己買1隻台灣道士 1隻日本陰陽師 3隻MP女?
朱雀符原來係N年前啲十二生肖符三合一
你覺咗先轉龜天,起碼有打手,我雀天轉合龜天會唔會兩頭唔到岸
覺雀咗叫做完成一隻天王,我呢個階段咩都做唔到
你咪當係砍掉重練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞