巨商討論區 等出呂布 7

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
佢門口有個NPC架嘛
你㩒Q咪睇到有咩前置任務

印冥封珠數好似係無果張圖
應該得呢張圖

驢而家可以直接同人收 5e 左右
Thx ching
免費團即係大田嗰個?
我放工玩得1-2粒鐘可能打幾日先有1e轉咗場打四門好似好搵啲 不過打得慢咗同埋打唔到3隊以上
大把團都免費,不過人地無公開收人啫
見大家討論火蟹係咪最好升
想問下依家係咪已經唔興做白眼吸手啲大腿去晒打道士?
但我聽fd講白眼仲係好爆場
懷疑d人係帶緊自己小號升

btw宜家新手升神獸最快真係打火蟹架啦
搵大腿帶吸白眼童子係快,但首先你要搵到人帶先

道士咁多經,老手正常唔會返去神仙谷
都係既有能力帶人暴走白眼無理由唔去打道士
我之前打童子見少人左先知大家轉晒場
但個fd話白眼仲係好爆所以先奇怪大家剩係叫新手打火蟹但唔提議佢哋做吸手
問題係你點樣無償搵個大佬帶你吸
就算你入咗團都唔見得會有團友咁得閒會帶個新手吸啦
之前會搶吸手架易啲暴走啊麻 互惠互利啊
可能宜家真係唔興
個個覺醒天王打道士7 8秒一場
仲打乜鬼神仙谷
所以白眼爆場我都r晒頭,可能真係帶分身
升隻分身上220,著個鐵娃3開掛吓先祖石,幻魂,被動收入
大聖貢獻度點計?
280隻入面打得最多就係?
打目標怪,右邊會顯示你貢獻度

每100「討伐」貢獻度,可獲得1個[討伐]經驗值書(500萬)(不可交易)道具。
每400「討伐」貢獻度可額外獲得7個[討伐]經驗值書(500萬)(不可交易)道具作為區間獎勵,此區間獎勵最多套用至2,000貢獻度。
「討伐」貢獻度為0的玩家無法獲得獎勵。
咁啲人咪齊陣,唔夠打道士咪暴走神仙谷囉
神仙谷低要求咁多,就算升正身都冇問題喇
我見其他隊友啲%好高,係純粹我打得慢過佢?
3經升分身打火蟹 打2日都搞掂220 吸說唔知吸幾耐
佢地打完指定怪 去左打小馬嬲同大聖分身
目標怪 每一輪 總共280隻
每人前80隻打足有800分
打多會照扣目標隻數但係唔會再加分 (不過有d仆街會打多 搞到打得慢嘅人好低分

因為280隻分唔勻比4個人
所以會有人高分d有人低分d
想高分就同人鬥快 打齊80隻(即4場

另外隊長可以開buff 會召喚大聖分身
打咗會有額外分數

如果同時有目標怪同大聖分身,
建議新手打咗目標怪拎分先
睇分數,唔好睇%
你戰力夠既話,打完三輪一定有2000分以上
幾耐之前
十幾年前就話打蝗蟲要吸手點手念手姐
以前我一個鐘吸6億經
宜家無倍經,打惡靈一個鐘吸8e經(覺龜)
老手真係無理由仲要返神仙谷搵吸手打白眼童子未覺醒天王都仲有可能?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞