Pokemon GO (71) 香港世一蝦皮暨感謝黎青龍教授一眾香港隊成員

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
#8都好勁
不過下季跌出神壇
見字進化加農水炮
間唔時有人賣
同埋唔知點解有時一個acc見到
另一個acc見唔到
想問下綠飛最抵屌係5425coins 99張個box?
一見到買返10pack8pack扎袋
想問下大家頭先捉佐用唔著D海獅係咪直接俾博士? 定係會KEEP住先
賣成過百蚊隻 原來咁值錢
諗住用黎同朋友交換搏高iv?
冇隻靚忘了
舊年6代草主都唔記得咗,跟住真係由1月hold到12月
Best buddy緊隻100棄世猴之後就公佈nerf
我一直都覺得佢唔算好屈,夜襲非惡系用唔算屈,冰拳打人唔痛,每16turn先出到1次暗影球冇咩問題
比大力蛙玩壞咗N記到底知唔知錯嘅係icy wind唔係counter
咁攪我依啲窮人唔洗玩ML
(前)瑜珈佬、過動猿玩壞左,都唔完全關大力蛙事
棄世猴鬼系格鬥小招同格鬥系打其實屈等滯
要躺著也中槍應該係雙斧戰龍
社群日招+小招都nerf哂

最後一星期唔tank打到2300到

今日試新隊成績,頭2set正呀 知自己做啱好多決定從而有滿足感

之後第3set連續4場輸開頭硬打又試過,轉又試過之後人地一定有隻嘢hard counter轉打到一半已經知必輸

都幾心淡,認真打pvp嘅人係咩動力撐落去
唔夠lv / 天氣唔同
棄世猴打擊面廣
夜襲同冰拳都可以反打自己嘅弱點
基本上非妖精屬嘅精靈都起碼係平局
做lead好強
咁上網搵下人先
棄世猴煩在出招套路難捉過大力蛙
大力蛙好易Get到佢想出icy wind/熱水時機
棄世猴Night Slash/ Shadow Ball就麻煩好多,打8下先出招要估佢係唔係二連Night Slash
每日寶可幣獎勵Part 1

親愛的訓練家們:

自台灣時間2024年9月1日起,訓練家將可以購買「每日寶可幣獎勵Part 1入場券」,協助你探索《Pokémon GO》最新的季節「極巨一堂」。持有此入場券的訓練家可於每日進行獎勵田野調查課題,並於完成後獲得20寶可幣作為獎勵!

別忘了定期到遊戲內商店逛逛!搞不好你會找到什麼驚喜呢!Let’s GO!

每日寶可幣獎勵Part 1入場券
自台灣時間2024年9月3日00:00~2024年10月2日23:59為止。

只要4.99美元(或等值當地貨幣),即可在「Pokémon GO:極巨一堂」期間解鎖特殊獎勵加碼內容與限時調查。

訓練家能購買入場券,並將其贈予《Pokémon GO》中友誼等級高於或等於「給力好朋友」的朋友。請注意:所有購買行為(包含贈予其他訓練家的入場券)均適用法律和服務條款所定的例外情況,恕不受理退款。入場券不能使用寶可幣進行購買。

「每日寶可幣獎勵Part 1入場券」於遊戲內商店開放購買的期限只到台灣時間2024年9月10日23:59為止。

入場券獎勵加碼內容
完成每日獎勵田野調查課題,可獲得20寶可幣* **

每日首次捕捉到寶可夢時,可獲得3倍XP

每日首次旋轉轉盤時,可獲得3倍XP

每日最多可開啟50個友情禮物

每日最多可從寶可補給站和道館收集150個友情禮物

包包內最多可以存放40個友情禮物

* 訓練家於每日首次登入時,進行中的田野調查課題必須在3個(含)以內,才能獲得獎勵田野調查課題。

** 於9月3日後購買每日寶可幣獎勵Part 1入場券的訓練家,可在購入後1日開始領取每日的獎勵田野調查。

限時調查:每日寶可幣獎勵Part 1
購買每日寶可幣獎勵Part 1入場券的訓練家,可參與限時調查!

完成限時調查課題,可獲得以下獎勵:

200獎勵寶可幣
15,000 XP
15,000個星星沙子

請注意限時調查有時限。訓練家必須在台灣時間2024年10月2日23:59前完成每個限時調查的相關課題並領取獎勵。

Web Store獎勵:每日寶可幣獎勵究極入場券禮盒
訓練家可於Pokémon GO Web Store購買獨家販售的每日寶可幣獎勵究極入場券禮盒。禮盒內含3張每日寶可幣獎勵入場券,以及免費額外獎勵的100寶可幣,售價14.99美元(或是等值當地貨幣)!持有全部3張入場券的訓練家,可以於每日獲得相關獎勵加碼內容,直到台灣時間2024年12月2日23:59為止。

請注意:所有購買行為均適用法律和服務條款所定的例外情況,恕不受理退款。入場券不能使用寶可幣進行購買。

每日寶可幣獎勵究極入場券禮盒將於Web Store販賣至台灣時間2024年9月11日07:59為止。

禮盒內含的入場券還可解鎖每日寶可幣獎勵Part 2和Part 3的遊玩內容。敬請持續關注,以獲得Part 2和Part 3的最新消息!
請問咁多位大佬 pvp IV係咪要排第一先可以用到
琴日球球打咗200隻 0 100IV 得 1隻 11名GL 1隻 12名UL見pvppoke個啲都係pvp if第一個啲
照用啦 無人做到隻隻都係pvp1
又大量被hack po
係咪唔link PTC就最穩陣
之前睇比賽有link twitch PTC嘅話有咩要做
想問用VPN轉印度/印尼課金果個大法係要用VPN去入過個webstore定係買野先計
有入過webstore但未買過野仲有冇得咁玩
先開vpn,去webstore,登入你個acc

過程中如斷咗vpn就無得再玩
要用一個麻煩方法回復返先可以再玩
Setting > Account > PTC 解linked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞