Pokemon GO (71) 香港世一蝦皮暨感謝黎青龍教授一眾香港隊成員

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
好難打上20LV
岩岩過左11lv 先知原來要贏先升到lv唔怪得打左十場都無升
我想問,蒼響百獸型態同劍之王型態係唔係兩個獨立型態
唔可以透過進化或mega, 由百獸型態變劍之王(根據本傳)?
While it is not known to evolve into or from any other Pokémon, Zacian has a second form activated by giving it a Rusted Sword to hold. Its original form, Hero of Many Battles, will then become the dual-type Fairy/Steel Crowned Sword.
啱啱買咗pokemon go plus +
係咪要開住mon先自動捉?有咩注意㗎?

真係好正 無後悔買
連咗plus+,enable咗auto catch/spin stop就會自己run
大概一個鐘就會自己斷線
你中間有手動捉都會暫時停咗個auto catch
開左唔好打PvP,會懷疑人生
申請咗 3 個新 pokestop
全部 accept
但過咗兩日,毛都未見到有一條
你申請果度係咪好多pokestop好密
巴打咁好
人在外國好多反社會撚樣乜鳩都唔批,明明featured waystop出現同一樣野
又有好多重複申請搏大霧
成個系統玩壞曬
成個GL都係大力鱷勁撚煩
唔係,得 3 個
有兩個仲要等自己飄少少先轉到

咁樣
唔算好密掛?

我用左rank頭3個隻 rank20前無對手
電蟲嘅價值
純享受捉寵已經好滿足啦
我依家都分唔清咩係pve pvp

想問大家買咗go plus + 之後
開咗幾多位寵物同道具位?
依家得返2100金幣 唔想課太多錢入去
開vpn印度去web store買皮幣平勁多
最大pack嗰個兌返都只係二百幾港幣
https://vesoyu.github.io/s2cell/
右上角揀17
你睇吓你申請果個位
同一格係咪已經有stop
列陣兵團體戰日

2024年9月8日14:00~17:00

「列陣兵」在團體戰出現的機率將會提高
只要旋轉道館轉盤,就可以額外獲得最多5張免費團體戰入場券
9月8日08:00~9月9日11:00期間,遠距團體戰入場券的當日上限將增加到20次
* 運氣好的話,還有機會遇見首度登場的異色「列陣兵」喔!

活動入場券

只要 5美元(或是等值當地貨幣) ,即可購買一張入場券並解鎖以下獎勵加碼內容。

旋轉道館轉盤可以獲得8張額外團體戰入場券(每日可得上限為14張)
團體戰中獲得神奇糖果XL的機率提高
團體戰中獲得的XP增加為1.5倍
團體戰中獲得的星星沙子加倍
獎勵加碼內容將於9月8日14:00~22:00期間生效。
下季仲多
得閃,乜都冇
原來大舌頭進化會洗走招泰壓,真係識賺錢
17 ?
咁大格 ?
咁一定本身有 stop o係我 apply o個 d 格入面啦

但點解我隔離屋邨
d stop 同 gym 密咁多
呢隻野有咩用

如果o個日係劍狗 raid o個幾日咪好
我o個日分哂 20 張 remote raid pass 去打劍狗
正常黎講就1格1個stop/gym
1個lv14 cell 入面就有64個lv17 cell
姐係64個stop/gym

收到成功審核email
一般下一日就會出現stop/gym
如果無出現 就係本身果格已經有

有冇咁好彩
我申請 3 個 pokestop 都撞哂 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞