機械人產品綜合討論區 #36 各廠自爆 希望 老千GSC Blitzway 生性

227 回覆
2 Like 2 Dislike
我都心屬CCS
所以只能活一隻
我都係咁諗
千值練riobot OG啲機出親都有盡量跟下比例 似係有心想出大部分OG系列嘅機
CCS隻cybuster 已經咁大隻 要跟比例嘅話好難出SRX 古倫加斯特 DGG果啲
想問下可以邊度訂未訂過千值練
如果想係官方度訂就等FB千值殿開完po去兆萬現場落訂,可全訂/半訂
都可以等D4toy 網有得訂個陣係網上比全訂pre-order

亦可以等各大玩具代購店(除左精品)等佢地開訂個陣去訂

要注意既係官方訂既通常會係第一批貨,者係係出面d代購店訂既話好似通常會遲1、2個星期先派貨
唔該巴打,咁我等孤仔
呢個真係童年回憶機戰A 主角機
你唔係千值殿訂?
出面街鋪遲好多喎
我唔急呀,慢慢等都ok同埋主要唔想去鋪頭訂
GX-112派貨
唔想去鋪頭的話,不如d4toys上網買。
只是要俾多少少錢運費送埋上門,sf到付
加埋今次d4toys好似有埋特典
老千野無可能唔揀官方/d4toy訂
一來特典,二來價錢會平過出面少少
但我最重要覺得係有半年無敵時間
雖然未試過開盒有爛件同玩爛,但qc問題老千都包保養淨係e點都夠曬理由啦
紅蓮正面多左粒眼屎,sd個email過去兩日左右就回信比左個時間我揀一日上辦公室換件
最主要千值殿訂有保養同特典
出面街舖一定冇特典手(當然可能你唔想要)
仲一定平啲快啲
收到大家巴打🫡咁我經官方訂
隻SOULGAIN無原色右手
無得擺埋打外父...
蘋果蜜部機希望有機會出
唔係有替換右手咩?
咦原來有???

多謝兩位巴打指教
咁部SR 廢鐵可以玩殘廢舊化了
Sr古鐵真係好抵玩
中晒
可唔可以出大地神
睇完youtube啲開箱 有啲想入手CCS隻EVA同真三一
但係爬完文 近呢批兩隻QC都出哂事
睇見精品兩隻都有得訂
EVA 9月,真三一 25年Q1
諗緊訂唔訂好,,下批會唔會好啲
但間野啲處理態度唔多掂,怕怕地
每批既qc無人答到
第一水好唔代表第二水好
第二水差亦唔代表第三水差

怕就等現唔好訂
奪魂仲未開訂
其實真Getter第一批都有事,少人攞到先少人講
剛開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞