機械人產品綜合討論區 #36 各廠自爆 希望 老千GSC Blitzway 生性

573 回覆
2 Like 3 Dislike
係咪即係amakuni? 開左訂?
老千同d4toy都開左訂
2600蚊
想問下巴打隻初號機係邊隻黎
睇落有啲似MB 但我自己有隻望落又有啲唔同
好似係50th版
Metal Build Eva2020
有無ching可以評下呢隻野? 想入番隻勇者特急系列 唔知邊款好
你造型先決咪千值呢隻
要玩合體分體咪GSC THE 合體

都估到咁出
但又真係吸引力大增
咁平,正常耂會人
咁平,正常會入
直接收嗰間所謂香港公司皮
訂左香港公司3隻
但AMAKUNI造型先決有個問題 好早比人翻模賣
睇埋版先,雖然一套咁賣係好正
首先,我唔會買老番,就算機神出完貨第2日就有老番賣我都唔會理,無錢就儲錢或者轉工而唔係買老番
主要考慮買唔買係老千自己都有條勇者合體變形line,雖然話下隻係出黃金勇者但佢都有曬7大勇者剪影。出超能加爾都只係時間問題,我自己會想要後者多d,因為可以變形合體自己想點玩就點玩
又唔會喎
ccs雖然仲係灰模
但造型同可動明顯無post+吸引
我係指出生產商有呢個風險啫 佢之前隻勇者王就試過咁樣
冇人話你買老翻
變形合體當然好 不過好多時都係玩替換件 而且犧牲咗好多可動
簡單嘅變形合體我覺得老千出得好好 但係去到最終型態 就算連老千都好難做到面面俱圓
我反而鍾意佢嘅比例 19cm 作為三一最初形態同其他永井豪合金擺埋一齊比倒啱啱好
原來有出過情報話下隻出黃金勇者
請原諒我追得唔夠貼
推!正呀屌!!呢個大細啱啱好,唔大唔細,千幾就齊一套,唔洗吱牙膏

本身想收笨大smp果套,又細又貴又要砌可以慳返了

其他果d又太大隻,又唔肯定出唔出得晒

外型點都好,希望有水桶腰
三一
三一G
真三一
9隻我全都要!!
應該一套係4千幾
千幾一隻
哇屌 睇真啲唔敢相信自己雙眼
係一套套咁賣 千幾
好吸引
睇真d amakuni 官圖....d細節處理有點不敢恭維唔多對得住呢個價,好似仲要唔係合金? 咁搞法我都可能等老千自家好過
冇得咁比
你比較30cm果D 點比
十幾cm差唔多啦, 不過笨大出都應該一千一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞