機械人產品綜合討論區 #36 各廠自爆 希望 老千GSC Blitzway 生性

573 回覆
2 Like 3 Dislike
Bandai 非高達呢d獨佔brand 成品玩具d價多數跌,太大競爭而家仲有ccs, d鐵甲萬能俠出親一定跌,反而裝甲騎兵模型同成品個價都企得硬
大陸d廠又玩白菜價打返日本仔
【發貨預告】POSE+ METAL HEAT系列《三一萬能俠1號 (真三一萬能俠 世界最後之日ver.) 》將於下星期陸續發貨!

敬請密切留意本專頁將繼續披露更多METAL HEAT系列在造形、可動性及把玩度的各種巧思!

同時POSE+ METAL HEAT系列《三一萬能俠3號 (真三一萬能俠 世界最後之日ver.) 》火熱接受預訂中!詳情請向各主要玩具零售商查詢。

➡️➡️➡️🔥即看介紹影片: https://youtu.be/yQiDKKEAqPI?si=McgNsxNXo11NWlZr

©1998 GO NAGAI-KEN ISHIKAWA/DYNAMIC-BANDAIVISUAL-MARUBENI-AYERS
#POSEPLUS #三一萬能俠一號 #世界最後之日
撻一隻訂 等鐵匠套三一都有數為
千值拎大贊卡要自己即場開盒check 有無特典, 出左門口發現無就無得補返
嗰盒一樣咁難分?
個特典係夾係兩層吸"索"到

無普通版比較唔到
條片最後一個集結pose好正
why not both
我屌你老母
老千你依家個盒唔標明特典, 盒野唔包個責任要客食?
無撚野啊???
會唔會呀
咁online shop嗰班咪冇仇報
之前真三一龍有特典
盒底張貼紙有寫with bonus架喎
我拎嗰時哥哥仔仲指俾我睇
今次我未拎
係有人中左招定點?
無啦啦邊度變把𠝹刀開盒呀
online嗰啲好似外紙箱有寫特典版
係好似話先前真龍三一有好多人搏大霧話盒特典入面無特典,要千值補多份俾佢.
所以千值現在要即場開盒check.
側邊放左兩把cutter , 邊左爆盒中心
咁鍾意搞特典, 抵啦
仲諗住去孤仔拎完野先去攞
貪佢個袋夠大個一野放曬落去
Online 送貨外盒有貼紙寫明特典
玩具部屋呢兩日係咁出片,頭先大贊卡個條勁毒到人
夠快抵讚
超龍神都可以一戰
一向有特典店員都會主動同你check有無漏特典
佢會幫你開埋
因為之前試過有人用普通版側側搏去換返特典parts返黎
大贊卡現貨係咪冇特典版?

普通版街鋪未派?

未有時間玩,拎咗番屋企係咁咦睇完說明書同睇吓塗裝有冇sad就放入櫃先

如果之後騎埋馬舉刀似乎有機會直迫極限90CM
手腕就咁圓柱樁
舉耐左會唔會扭爆
師兄個櫃尺寸係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞