澤連斯基 已經打開左潘多拉盒子, 大家估下將來會有咩事發生??

203 回覆
31 Like 800 Dislike
烏克蘭開親盒都有好野
笑死
支持普京炸鳩莫斯科,唔好益烏雞
澤連斯基應該遲早比人活捉槍決
打開完個潘朵拉盒子 見到樓豬老母喺入面
兩邊都想和談
依家咪鬥疊馬仔
澤仔用撤出俄領土 至少換番烏東
克里米亞就真係好難講

不過唔排除普京唔想縮 寧願繼續炸烏
其實遠東無兵
老解就咁行過去收返東北
平息小粉紅又可即做民族英雄

轉個頭同歐美表忠
做盟軍打埋去西面
好似二戰柏林咁同歐美瓜分莫斯科都得
咁就俄的資金來源國家都幾麻煩.... 即強國,強國係有錢,但主要係受惠於同歐美合作。現在歐洲受威脅,咁歐洲咩反應....

猶記得50至60年代俄羅斯北韓工業科技都好勁,但最後仍沒落,輸既係科技,這亦解釋左為何超級富豪主要歐美,佢地科研方面人材輩出,係培養人材方面至今其他地方亦做唔到。

當然可以唔信,很簡單,諗下用返10至20年的技術去生產,今日可以賺幾多錢?
On99
呢啲垃圾思想笑死人
咁講二戰個陣盟軍都唔應該炸柏林
屌呢個point你幾個月前已經講緊
咁打仗俄賺大錢仲好喇,打耐啲賺多啲wo
你擔心啲咩
定係你係其實想寫 打開左財神盒子
大量俄妹來港賣淫
俄依家廢過中國好多
其實大家睇下,潘多拉盒子都係大陸傳媒最鐘意用
可能烏克蘭對俄羅斯採取斬首行動
普京要睇路
“所以任何情況下,被強者欺凌只應享受,不應反抗。否則只會帶來更大傷害。”

乜野人先會認同與傳播哩種思想?
反正一定唔係中國人!中國人講國家興亡,匹夫有責!中國人鍾意屈原,岳飛,文天祥,荊軻,袁崇煥……哩類為國為民抵抗強者,抵抗外敵嘅英雄。
樓主哩類人分明係西方間諜,想洗腦我中華好男兒,做夢!
已Po已完
真係可以號召到俄羅斯人衛國咩?

最多咪捉人上戰場,個個都唔想打啦,無啦啦要攞條命出嚟,有得投都投降啦
我反而覺得係Trump叫佢咁做

最近烏克蘭經常接近共和黨人士,似係學以色列想轉大佬,而且澤仔仲特登關心Trump有冇事,澤仔同Trump都傾過電話,而且烏克蘭嘅行為而家真係有啲似以色列,民主黨之前強調啲武器唔可以攻打俄境內,唔太認為澤仔冇任何人撐腰突然夠膽咁做

啲人成日認為共和黨同Trump親俄,但早期共和黨都並冇反對過比錢烏克蘭,係後期共和黨認為啲錢唔應該亂批先會反對,因為烏克蘭仍然存在貪污問題,雖然Trump並無實質做過啲乜嘢幫烏克蘭,仲認為佢哋應該談判,但佢都曾經指出德國過分依賴俄羅斯嘅天然氣,如果佢親俄佢冇咁嘅必要去教精德國,似係Trump可能同澤仔喺電話Deal咗啲野,例如要佢做到啲成果,佢先肯繼續支持烏克蘭
俄妹保鮮期係14-20
所以賺咗好多錢
試將閪仔成篇文烏克蘭變做中國,俄羅斯變做日本
一定係啦
一切都係侵既掌握之中
侵又贏
講真,有d玩大左
普丁玩核就冚球剷
唔好玩, 俄國一直是中共鐵大哥
見到樓豬老母隻豬喺入面
樓主好撚有見地
習主席唔搵你做顧問哂咗你嘅才能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞