[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (25)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
曼谷聯
雪蘭絨
理文
宿霧
你比人屌撚到走咗 下次記得縮返入你老母個閪到圍爐啦
[Marcus, you really did a great job!]曼聯終極FF轉會區 [2800]
https://lih.kg/CGxRRoX
#658 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
呢到開始睇
冇嘢嘅無啦啦衝入嚟爆po得曼迷咁做
我哋都要學吓啲咁文明嘅行為
北區足球會 North District Football Club
9分鐘 ·
𝟮𝟬𝟮𝟰-𝟮𝟱 𝙎𝙚𝙖𝙨𝙤𝙣 𝙎𝙥𝙤𝙣𝙨𝙤𝙧 🤝🏻
今季有賴各大贊助商繼續鼎力支持,我們必定全力爭取好成績!
感謝以下一眾贊助商(排名不分先後):
均業建築
PHYSIOMAX
FITOGETHER
KELME
NEW HARVEST ENTERPRISES LIMITED
朗力集團
華潤怡寶
德承發展投資有限公司
#均業北區 #港超聯
你去fa貼
咪呢度貼
大理文一定出唔到線啦
我哋Hamad都準備咁樣扭對面怕what
po已del
佢free agent買條撚
琴日阿斯蘭勁到 00左大半場 後備落黎入兩粒
袁永誠最新消息
目前在西班牙🇪🇸瓦倫西亞區自主練習鍛鍊
袁永誠提供資訊
請大家等待經紀人回饋資訊目前多家俱樂部都在談合約

26歲會離開歐洲回來亞洲頂級聯賽不排除J聯盟跟K聯賽尋找機會請大家多多支持他,他跟袁爸都非常辛苦,他說謝謝大家的支持與鼓勵。

不管是好的留言還是冷嘲熱諷他都很感動,因為大家給他的每一個回覆都是他努力往西甲聯賽邁進的動力。

他說以後三十歲後會考教練證照繼續培育下一代中華民國未來新星,繼續傳承自己職業生涯經驗幫助基層足球發展。

照片給大家留做紀念,中華民國🇹🇼第一人👍

WE ATR REPUBLIC OF CHINA ROC(TAIWAN)
Not Chinese Taipei

@精選
網上公布咗就唔會有人再嚟記者會
lm
Who
儲緊錢買西甲位?
唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞