[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (25)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
前排仲嚴重
即場得啦
睇得開心入埋會
但係記得準備啲現金 因為冇得信用卡買
你愛隊全北廢車得30萬美金
城門谷+九龍灣
但以往玩法好似係後面四隊踢個單循環, 首名同頭三隊再踢多個單循環?
5隊好似就直接5隊單循環
蒲崗村兩個場踢晒佢
新手睇港超第一次建議睇理傑東埔對決
Even老手睇港超下半版嘅波都會忍唔住訓着
Nice
如果想睇入球show, 就睇呢四隊對其他隊
咁如果去啲大啲既場 場內係咪都有得買野食?
可以改起香港旅行
細既都有小賣部
多謝大家既答覆!!
小賣部整串魚蛋燒賣
大部分球場都有小賣部
或者自己帶嘢食都得,留意旺角場唔俾帶水樽除非你用自己方法
理文好少冇入波,就算自己唔入都會俾人入
自己平時嘅水樽可以
但飲品嗰啲嗰得
建議新手去港會場睇
城門谷好似真係好似岩規格
自己水樽唔係要寄倉,完場先拎得返?
你可以罵我去死可以痛恨我 甚至封鎖取消訂閱跟追蹤拉黑,但是說我是台灣之恥就真的有點超過了請問我對不起中華民國什麼了
讓中華民國顏面盡失⋯⋯了嗎
讓總統或是台灣受到全世界批評跟譴責了嗎

我沒有呀⋯⋯ 憑什麼我要承擔這樣的罪名

罵我智障白癡垃圾髒話🤬連篇的我也都沒有存證提告了,要說以前的性格全部蒐證法院見但是我現在沒有時間跟你耗平時工作就很累人了也不想花錢請律師打官司。
也請你們自己也自重。

覺得我是人渣垃圾我都認了,但是罵人也應該對事情不是對人這是基本吧,老師沒教你嗎?上司老闆沒教導你,還是你父母沒有教育你。

你可以罵我不能罵我家人女友等等人士否則一切走法律流程。

這是最後通牒⋯⋯。

我已經認錯了 還有人在火上加油隔岸觀火態度真的夠惡劣的你跟那些盜用公款貪污腐敗的人又有什麼差別

多少人可以罵比我這個無名小卒小小微網紅還要惡劣的明星藝人政黨人士多的是,為何只偏偏針對我?

假新聞散佈謠言盜用照片文章全世界一堆人在做的事情我就要被針對,比我大咖的那些自媒體沒有犯同樣的過錯,說到好像自己這麼一回事,我打悲情牌,你為台灣足球界做完事情確實比我高人氣比我更知名,全世界哪個自媒體創作者到了最後不會因為想要更多關注度跟追蹤者還有流量違背自己良心做事,誰沒有 ,不可能真的沒有
@精選

@精選
贏三四球再倒輸兩三球
佢好過陳柏文 起碼會認錯 但都又玻璃過陳柏文

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞